Uspešen boj proti celulitu! - 60 % na anticelulitni tretma v Kara studiu relaksacije in oblikovanja: radiofrekvenca (30 min) + anticelulitna masaža (20 min)!

V tej ponudbi lahko izberete tudi tretma z radiofrekvenco in limfno drenažo za 15,90 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-60%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Z radiofrekvenco dosežemo, da energija prodira  v kožno tkivo in deluje na podkožno maščobo. Odvečna maščoba in toksini pa se izločijo skozi znojne žleze, jetrno cirkulacijo in limfe. 

Na telo učinkuje tako, da stimulira ustrezna mesta telesa z različno frekvenco delovanja in pulzi in z vzajemnim delovanjem stimulira maščobne dele telesa, kar se na telesu odraža kot da bi telovadilo. 

Odvaja se toplotna energija, zmanjša se količina maščobe, telo pa dobi lepši izgled. Postopek  pospeši cirkulacijo,  aktivira metabolizem, ki tako zmanjša celulit, in dobimo želeni efekt hujšanja in lepo obliko postave.

Anticelulitna masaža pospešuje prekrvavitev kože, pomaga pri razgradnji maščobe, aktivira delovanje limfnega sistema in pospešuje odvajanje zaostalih toksinov iz telesa. Z masažo nog zmehčamo celulitne vozle, kar olajša razgradnjo maščob.

* telo se hitreje obnavlja in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa,
* po masaži je koža voljna, elastična in odporna proti zunanjim dejavnikom,
* mišicam se povrne moč,
* sklepi postanejo bolj gibljivi,
* otekline se zmanjšajo,
* prag bolečine se zviša,
* napetost in stres organizma popusti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Revolucionarni tretma 11D HIFU za pomladitev

Odločite se za tretma s profesionalnim 11D HIFU aparatom tretje generacije in vrhunske rezultate! V tej ponudbi so na voljo tudi tretmaji pomlajevanja na drugih predelih telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!

-95%
Oseb: 1
NOVO Na spletu

6-mesečni online tečaj tujega jezika po izbiri

Pridružite se 700 000 zadovoljnim uporabnikom! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!