Super cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi v prijetnem gorenjskem ambientu družinskega penziona Lukanc: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom + pijača dobrodošlice + penina + romantični čokoladni fondue! Otroci do 12 let bivajo brezplačno!

Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte spodaj med dodatnimi možnostmi.

Oddih na Bledu za 2
Oddih na Bledu za 2
Oddih na Bledu za 2
118,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Družinski penzion Lukanc se nahaja na obrobju gozda v idilični alpski vasici Selo, ki je od turističnega bisera Bled oddaljena le nekaj minut, ponuja pa vam vse, kar potrebujete za popoln oddih. Pri njih boste lahko uživali v svežem gorskem zraku, žvrgolenju ptic, žuborenju potoka, prečudovitih razgledih na travnike in okoliške hribe, hkrati pa je lokacija idealna izhodiščna točka za raziskovanje znamenitosti Bleda, Bohinja, Radovljice, kakor tudi cele Gorenjske regije.

Slovenska prestolnica Ljubljana je od penziona oddaljena le 30 minut vožnje z avtomobilom, do avstrijskih mest Celovec in Beljak ter italijanskega turističnega mesta Trbiž pa potrebujete 45 minut vožnje.
Pestra in naravna okolica penziona ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribolov, rafting, gobarjenje, v zimskem času pa smučanje na bližnjih okoliških smučiščih, drsanje, sankanje in tek na smučeh.

V prijetnem gorenjskem ambientu penziona se boste počutili kot doma. V penzionu Lukanc je gostom na voljo 17 sob, od tega 10 dvoposteljnih, 6 troposteljnih in 1 enoposteljna. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom, kopalnicami s prho in sušilcem za lase. Večina sob ima balkon in klimatsko napravo, prav tako ima večina sob možnost namestitve dodatnega ležišča. Na voljo imajo tudi otroško posteljico. Vse sobe in skupni prostori imajo brezplačen dostop do WIFI interneta. V penzionu imajo tudi internet kotiček, kjer lahko njihovi gostje brezplačno uporabljajo 3 računalnike.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!