Vse na svojem mestu! - 70 % na 2x silikonsko večnamensko nedrsečo podlogo, ki se prilagodi obliki in vam brez lepljenja zadrži predmete v avtu, v domu ali kje drugje + poštnina gratis!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 1x silikonsko večnamensko nedrsečo podlogo za 2,40 €!

3,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-70%
Prihranek:
8,40 €
 
 

Nedrseča silikonska podloga je primerna za kovance, ključe, telefon, pisala, računalniško miško, očala in vse predmete, ki jih želite imeti med vožnjo v avtu, na letalu, v tovornjaku, na čolnu, v domu ali kje drugje na dosegu roke.

Podloga se popolnoma prilagodi površini, kamor jo pritrdite, je prenosljiva in lahko se jo pere z navadno vodo.

Podloga je izdelana iz silikona brez lepil in drugih škodljivih snovi. Prime se praktično na vsako površino in se ji po obliki tudi prilagodi. Večnamensko podlogo lahko uporabljate kjerkoli, najbolj uporabna pa je v avtomobilu za varno odlaganje ključev, očal, telefonov, kovancev in pisal, pritrjevanje GPS naprav ter tablic.

Z uporabo nedrseče podloge boste svoj mobilni telefon, ključe ali druge predmete vedno našli tam kjer ste jih odložili, naj bo to v avtomobilu, tovornjaku, na čolnu, letalu oz. na kateri koli drugi površini, ki je podvržena vibraciji ali drugemu premikanju.
Podlogo lahko namestite na katero koli ne-porozno površino ne samo v vozilu ampak tudi doma v spalnici, kopalnici, kuhinji ali pisarni. Uporablja se lahko tudi kot zaščitni podstavek za različne predmete. Otrokom je všeč večnamenska podloga, ker lahko pritrjujejo stvari na spalnična okna in stene itd.

Podloga deluje na principu površinska napetost in učinku izsesavanja. Odlična je za kotne ali ravne površine. Lahko jo namestite na navpične površine kot so: okna, keramične ploščice, ogledala, stene itd. Ko se na podlogi nabere prah, jo operete z navadno vodo in ponovno uporabite! Po odstranitvi ne pušča ostankov na stvareh ali površinah, na katerih je bila pritrjena oz. so bili pritrjeni nanjo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-63%
NOVO

Multifunkcijski sesalnik Sector 4002 z ECO motorjem

Kvaliteten in zmogljiv ciklonski sesalnik, ki bo poskrbel za čisti dom, brez prahu in umazanije!

-60%
NOVO

Modni moški pas Marina Style z avtomatskim zapiranjem

Izvrstna kvaliteta! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!