Preizkusite Krio terapijo! 50 % popusta na krepitev in sprostitev telesa s krio terapijo, v Fizo Športu Žusterna!

Plačajte 10 € in se prepustite občutku svežine in dobrega počutja, v vrednosti 20 €.

10,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-50%
Prihranek:
10,00 €
 
 

Zagotovite si hladni užitek!
Otročje lahka igra toplo - hladno, je veliko bolj zabavna kot igra hladnega tuša. In če ste navdušeni nad kombinacijo toplo hladno, lahko za izjemen užitek za vaše telo izberete edinstveno Krio terapijo v Fizo športu Žusterna.

»Savnanje« v tokovih hladnega zraka v krio savni je za naše telo in počutje manj stresno, kot običajne metode ohlajanja telesa, npr. z mrzlo vodo. Kot pozitivni stranski učinek izpostavljenosti telesa na ekstremen mraz, je pospešena proizvodnja endorfinov, imenovanih tudi hormoni dobrega počutja oz. sreče, ki povzročijo rahel občutek evforije. Ta osvežujoč občutek traja še 4-6 ur po krioterapiji, počutili se boste lažjega in sproščenega.

Med terapijo se zgornja plast kože, kjer se nahajajo naši receptorji za mraz ohladi zelo hitro. Receptorji nato nemudoma pošljejo močan in intenziven signal v možgane, o nevarnosti na površju našega telesa, ne da bi zaznali dejanski vzrok za alarm oziroma v našem primeru za podhladitev. Zaradi počasnega prenašanja le-teh, možgani te informacije prejmejo šele, ko je terapija že zaključena, tako da telo prične takoj po terapiji s »skeniranjem« vseh organov in sistema za iskanje vira nevarnosti, kar pripomore k urejanju vseh vitalnih procesov v našem telesu, tudi po opravljeni terapiji. Zaradi izpostavljenosti mrazu, se naše kapilare v koži in podkožno maščevje skrčita, vendar se takoj po terapiji ponovno razširita, s čimer se izboljšajo prekrvavitev, dostava kisika in hranilnih snovi v naše telo. V teh plasteh presnovnih procesov se pospeši odpravljanje presnovnih odpadkov, kar izboljšuje odpravljanje težav in vzpostavitvi ravnovesja pri najrazličnejših vrstah kože in jo naredijo že na videz lepšo in bolj gladko. Kratka časovna izpostavljenosti na ekstremno nizkih temperaturah harmonizira in krepi krvne žile, preprečuje nastanek žilnih vozlov, obnavlja presnovo in izboljšuje splošno počutje človeka. Učinkovitost krio terapije se še poveča v kombinaciji z drugimi fizioterapevtskimi oblikami zdravljenja. Krio terapija zlasti omogoča zmanjšanje ter zapoznelost bolečin v mišicah po telesni vadbi in izboljša učinek masaže. V medicini, krio terapija skrajšuje tudi čas okrevanja po boleznih ali kirurških posegih, zmanjšuje uporabo zdravil in zmanjšuje ter lajša bolečine pri fizioterapijah. Krio terapija je učinkovita tudi pri zdravljenju aken, v anti-celulitnih tretmajih in v procesih zmanjševanja telesne teže - hujšanja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Pregled in čiščenje zobnega kamna s peskanjem + zalivka

Poskrbite za zdravje zob!

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!