Neboleče in neinvazivno! -67% na HIFU terapijo, nekirurško pomlajevanje telesa v salonu Ipsilon v Ljubljani! Nova metoda za pomlajevanje kože, ki deluje neposredno v notranjosti kože, tam, kjer s staranjem nastajajo strukturne spremembe.

Terapija s pomočjo HIFU naprave zagotavlja rezultate, primerljive s kirurškim liftingom telesa brez uporabe invazivnih kirurških postopkov in injekcij!

149,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-67%
Prihranek:
300,10 €
 
 

HIFU je nova metoda za pomlajevanje kože, ki deluje neposredno v notranjosti kože, tam, kjer s staranjem nastajajo strukturne spremembe.

Ultrazvok neovirano prehaja prek površine kože ter natančno dovede energijo le v želene točke v globini kože, v katerih se tkivo lokalno segreva. Segrevanje tkiva krajša kolagenska vlakna in povzroča takojšnji lifting učinek in s tem hitro izginotje gub. Obenem lokalno segrevanje stimulira proces regeneracije kože v prav vsaki izmed teh točk.
Terapija s pomočjo HIFU naprave zagotavlja rezultate, primerljive s kirurškim liftingom telesa brez uporabe invazivnih kirurških postopkov in injekcij. Prednost je v tem, da greste lahko po terapiji po vaših vsakodnevnih opravkih, saj ni okrevanja.

Že med samo izvedbo HIFU terapije vplivamo na lokalno segrevanje tkiva na točno določeni globini, kar omogoča krajšanje kolagenskih vlaken. Lifting učinek je tako viden že takoj po terapiji. Ker pa je regeneracija kože proces, se učinek po izvedeni terapiji izboljšuje tudi do par mesecev.

Po posegu je lahko prisotna blaga rdečica ali blaga oteklina, ki po nekaj urah izgine. Morebitne modrice, podplutbe oz. otrplost po posegu je le začasna. Še nekaj časa se lahko občuti občasne napetosti, rahle bolečine ali rahla zategovanja v globljih plasteh kože.
Po posegu ne potrebujete časa za okrevanje, vendar se za en teden odsvetuje izpostavljanje vročini in mrazu (savna, knajpanje ...), stiskanju, mečkanju in masaži na predelu tretiranja. Svetuje se zaščititi kožo pred močnim soncem z ustreznim SPF ter intenzivno hidratiranje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?