Neboleče in neinvazivno! -53% na HIFU vaginalno terapijo v salonu Ipsilon v Ljubljani! Nekirurško vaginalno zategovanje izboljša zdravje in vitalnost vaginalnega tkiva, kar je zelo učinkovito pri obnovi kožnega elastana in kolagena!

Tretma za pomlajevanje nožnice, odpravljanje stresne urinske inkontinence, povečanje užitka med spolnostjo in odpravljanje simptomov menopavzne nožnične atrofije.

139,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
300,00 €
-53%
Prihranek:
160,10 €
 
 

S starostjo kolagenska vlakna v nožnici izgubljajo elastičnost. HIFU, nekirurško vaginalno zategovanje izboljša zdravje in vitalnost vaginalnega tkiva, kar je zelo učinkovito pri obnovi kožnega elastana in kolagena.

Razlogi za zmanjšanje vaginalne elastičnosti so:
- Staranje
- Debelost
- Kajenje
- Porod
- Operacija

Kaj je vaginalno zategovanje HIFU?
Vaginalno zategovanje HIFU ali vaginalno pomlajevanje HIFU se izvaja za zategovanje in pomlajevanje vaginalnega kanala z nekirurškim posegom. To aplikacijo zagotavljajo toplotni učinki posebnih ultrazvočnih valov. Ne vključuje rezanja, anestezije ali bolečine med posegom. Uporablja se ga ne le za pomlajevanje nožnice, temveč tudi za odpravljanje stresne urinske inkontinence, povečanje užitka med spolnostjo, odpravljanje simptomov menopavzne nožnične atrofije.

Kako deluje?
Vaginalni sistem za zategovanje HIFU uporablja neinvazivno ultrazvočno tehniko fokusiranja za ciljanje sluznice in mišične plasti. Z uporabo ultrazvočnih valov kot vira energije in z izkoriščanjem njegove penetracije in žarišča nastane večja intenzivnost ultrazvočnega območja, imenovanega fokusno območje. V delčku sekunde lahko temperatura območja doseže nekoliko nad 65 ℃, zato se kolagen reorganizira in normalno tkivo zunaj žariščne regije ni poškodovano. Zato lahko želena globinska plast doseže idealen učinek koncentracije kolagena, reorganizacije in regeneracije. Na koncu se doseže želeni učinek zategovanja nožnice.

Zakaj izbrati HIFU nekirurško zategovanje nožnice?
- Zdravljenje je neboleče, neinvazivno in traja 20 minut
- Ni okrevanja
- Izboljšana mišična moč, tonus in elastičnost vaginalnih mišic
- Povečan občutek med spolnim odnosom
- Izboljšan nadzor nad urinsko inkontinenco.

Vaginalno zategovanje s HIFU ne zahteva okrevanja in stranke se lahko takoj po posegu vrnejo v normalno življenje. HIFU je popolna alternativa obsežni, invazivni operaciji za obnovitev mladostnega videza in funkcije nožnice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!