Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7280, i7, 12"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

SUPER CENA za servisno-vzdrževalni paket za povečanje učinkovitosti namiznega računalnika ali prenosnika: temeljito čiščenje prahu + zamenjava termalne paste + diagnostika delovanja in preventivni pregled + zamenjava trdega diska z 256 SSD diskom in nova namestitev sistema Windows!

Povečajte zmogljivost in hitrost delovanja računalnika! Nadgradite namizni ali prenosni računalnik in prihranite denar pri nadgradnji obstoječega računalnika!

Servisno-vzdrževalni paket za osebni računalnik
Servisno-vzdrževalni paket za osebni računalnik
80,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Želite povečati učinkovitost vašega računalnika oz. prenosnika? Nadgradite namizni ali prenosni računalnik in prihranite denar pri nadgradnji obstoječega računalnika!

Če je vaš računalnik star že par let, je povsem možno, da se je v tem času na njem nabralo precej krame, morda celo kak virus ali dva. Morda pa ste kupili računalnik ali vam je odpovedal trdi disk, na katerem niste imeli pomembnih podatkov. Rešitev v obeh primerih je zamenjava trdega diska in sveža namestitev operacijskega sistema, saj bo po njem računalnik ponovno deloval kot nov! V kolikor imate na računalniku že nameščen licenčni operacijski sistem Windows, ste lahko brez skrbi, saj ponovni nakup licence ni potreben.

Cena vključuje:
- temeljito čiščenje prahu
- zamenjavo termalne paste
- hitro diagnostiko delovanja
- hiter preventivni pregled
- zamenjavo trdega diska z 256 SSD diskom
- novo namestitev operacijskega sistema (v kolikor imate na računalniku že nameščen licenčni operacijski sistem Windows)


ZAMENJAVA NAVADNEGA TRDEGA DISKA S SSD DISKOM
Ker SSD disk nima več mehanskih delov v primerjavi z navadnim trdim diskom, je bolj vzdržljiv, lahek, njegovo delovanje pa občutno hitrejše v primerjavi z navadnim trdim diskom. Ker pa tudi cene SSD diskov niso več tako visoke, je ta nadgradnja že skoraj obvezujoča.

NOVA NAMESTITEV OPERACIJSKEGA SISTEMA
Se je vaš računalnik že močno upočasnil? Morda je potreben ponovne in čiste namestitve operacijskega sistema? Z novo namestitvijo operacijskega sistema bo vaš računalnik ponovno deloval, kot da ste ga ravnokar prinesli iz trgovine.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSI prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

Super cena
NOVO

Brinovo mazilo

Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine in ob nanosu daje koži prijeten, topel občutek!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!