Ponudba je zaključena.

Ne spreglej aktivne ponudbe ponudnika

Super cena

Obnovljen namizni računalnik HP Compaq 8200 Elite SFF

Popolna rešitev za domačo pisarno in delo od doma!

Super cena
Super cena

Obnovljen namizni računalnik HP EliteDesk 800 G2 SFF

Odličen računalniški pisarnik z izjemno hitrim diskom za domačo pisarno ali učenje na daljavo!

SUPER CENA za servisno-vzdrževalni paket za povečanje učinkovitosti namiznega računalnika ali prenosnika: temeljito čiščenje prahu + zamenjava termalne paste + diagnostika delovanja in preventivni pregled + zamenjava trdega diska z 256 SSD diskom in nova namestitev sistema Windows!

Povečajte zmogljivost in hitrost delovanja računalnika! Nadgradite namizni ali prenosni računalnik in prihranite denar pri nadgradnji obstoječega računalnika!

Servisno-vzdrževalni paket za osebni računalnik
Servisno-vzdrževalni paket za osebni računalnik
80,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Želite povečati učinkovitost vašega računalnika oz. prenosnika? Nadgradite namizni ali prenosni računalnik in prihranite denar pri nadgradnji obstoječega računalnika!

Če je vaš računalnik star že par let, je povsem možno, da se je v tem času na njem nabralo precej krame, morda celo kak virus ali dva. Morda pa ste kupili računalnik ali vam je odpovedal trdi disk, na katerem niste imeli pomembnih podatkov. Rešitev v obeh primerih je zamenjava trdega diska in sveža namestitev operacijskega sistema, saj bo po njem računalnik ponovno deloval kot nov! V kolikor imate na računalniku že nameščen licenčni operacijski sistem Windows, ste lahko brez skrbi, saj ponovni nakup licence ni potreben.

Cena vključuje:
- temeljito čiščenje prahu
- zamenjavo termalne paste
- hitro diagnostiko delovanja
- hiter preventivni pregled
- zamenjavo trdega diska z 256 SSD diskom
- novo namestitev operacijskega sistema (v kolikor imate na računalniku že nameščen licenčni operacijski sistem Windows)


ZAMENJAVA NAVADNEGA TRDEGA DISKA S SSD DISKOM
Ker SSD disk nima več mehanskih delov v primerjavi z navadnim trdim diskom, je bolj vzdržljiv, lahek, njegovo delovanje pa občutno hitrejše v primerjavi z navadnim trdim diskom. Ker pa tudi cene SSD diskov niso več tako visoke, je ta nadgradnja že skoraj obvezujoča.

NOVA NAMESTITEV OPERACIJSKEGA SISTEMA
Se je vaš računalnik že močno upočasnil? Morda je potreben ponovne in čiste namestitve operacijskega sistema? Z novo namestitvijo operacijskega sistema bo vaš računalnik ponovno deloval, kot da ste ga ravnokar prinesli iz trgovine.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSI prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Obnovljen namizni računalnik HP Compaq 8200 Elite SFF

Popolna rešitev za domačo pisarno in delo od doma!

-50%

Lubrikant na vodni osnovi Eros Aqua (50 ml)

V tej ponudbi lahko izberete tudi 3x kakovosten lubrikant na vodni osnovi Eros Aqua za 17,84 €!

-62%
NOVO

Par ročno izdelanih uhanov Blue Rose s Swarovski kristalom!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge uhane s kristali Swarovski, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

3 nizkih nogavic iz bombaža v naključni barvi

Kvalitetnih nogavic ni nikoli preveč!