Trojni mega paket preoblikovanja! 60 % popusta za preoblikovalni tretma vašega telesa (3x ventuza z vakuumom, 3 x 30 min.) v Pikici na i!

Plačajte 48 € za popoln telešček v vrednosti 120 €.

48,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-60%
Prihranek:
72,00 €
 
 

Grčija nam je dala zares veliko - poleg veliko neprespanih noči zaradi vnetega učenja zgodovine, razmišljanja, kako bi tudi sami postali eden izmed bogov in boginj, pa tudi ideale telesne podobe ter zamisel o vakuumu. Da bi lahko sodobno zaplavali v poletje, mogoče celo na grški obali, pa ustvarjamo nove ideale s pomočjo Pikice na i. Pozabite na zgodovino in fiziko... misli naj vas enostavno zanesejo v poletje - na morje, sonce in v novo probleko. Realizem in poezijo boste na vašem telesu občutili ob današnji odlični ponudbi na novo izklesanega telesa, s pomočjo vakuumske masaže in ventuze. Vaše telo bo osvobojeno strupov in celulita... morda bo odšel celo v brezračen prostor - ne vemo. Vemo le, da boste vi izklesani, kot vam je bilo od nekdaj namenjeno, kot nalašč še pravi čas za poletje ;)

Ste pripravljeni na zavidljive poglede mimoidočih ;) ?

Vakuumska masaža je oblika terapevtske masaže, ki se uporablja za preoblikovanje telesa, zmanjševanje obsega, zmanjševanje celulita, prav tako se jo lahko uporablja pri lajšanju bolezni, kot so osteohondroza, bronhitis, prehlad. Koristi, ki vam jih prinaša vakumska masaža so: pripomore pri odpravljanju povešene in ohlapne kože, na trebuhu in bokih; pripomore k zmanjševanju obsega in videza pomarančne kože; izboljša lepoto in čvrstost vašega telesa; stimulira cirkulacijo krvi v koži, vzpodbuja nastajanje kolagena; podari vam gladko in brezhibno polt; brez dragih in bolečih estetskih operacij; napne kožo na vašem obrazu in zgladi gube. Ventuza masaža terapija je starodavna oblika alternativne medicine. Ventuza masaža povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretok limfe iz globlje ležečih tkiv, kar vpliva na krvne žile in posledično hiperemijom (povečan dotok arterijske krvi v tkivo) kože ki proizvaja biološko aktivne substance, stimulira metabolične in regenerativne procese. Številni poskusi in medicinski testi so pokazali izboljšanje presnovnih procesov, ne le na masairanem področju, temveč na celotnem organizmu. Izboljša periferni krvni obtok, limfni obtok in zastalo tekočino, izboljšuje funkcijo tkiv, stimulira proizvodnjo krvnih celic, krepi odpornost. Ventuza masaža je oblika terapevtske masaže, ki je učinkovita tudi za preoblikovanje telesa,zmanjševanje obsega,zmanjševanje celulita. Naravne tehnike za oblikovanje telesa ne le kozmetični izdelki, tudi same tehnike oblikovanja telesa postajajo vse bolj naravne in zdravilske.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!