Nepozabno novo leto! Super cena za silvestrovanje v Banja Luki s prevozom: 3x nočitev v hostlu v centru mesta + osnovno nezgodno zavarovanje + turistična taksa + povratni avtobusni prevoz! Prijavljenih že več kot 500 ljudi, pridružite se mega zabavi tudi vi!

Izberete lahko tudi silvestrovanje v Banja Luki brez prevoza za 59 €.

Novo leto Banja Luka, 3x nocitev in prevoz
Novo leto Banja Luka, 3x nocitev in prevoz
Novo leto Banja Luka, 3x nocitev in prevoz
Novo leto Banja Luka, 3x nocitev in prevoz
Novo leto Banja Luka, 3x nocitev in prevoz
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Priznajmo si, gre za žur. Ampak ne za kakršen koli žur, ampak za odličen žur!

1.dan: 30.12. TOREK
Odhod ob 9:00 pred MERKUR-RUDNIK (Jurčkova cesta). Avtobusi DAYDREAM-a bodo krenili  proti Banja Luki. Pot nas bo vodila mimo Zagreba, mejo bomo prestopili pri Bosanski Gradiški in predvidoma ob 14:30 bomo prispeli (odvisno od prestopa meje) v Banja Luko, ki nas bo gostila to novo leto. Razporedimo se po hotelih in v sobe, razpakiramo in se osvežimo. PROSTI ČAS. Spoznate se s hotelom, s svojimi sosedi, sprehod po mestu, morda pozno kosilo, uživanje in priprava na WELCOME PARTY (potreben PARTY PASS – fakultativa). Ob 19:00 se bomo zbrali  pred hotelom PALAS za odhod na TRADICIONALNO VEČERJO z živo glasbo (fakultativa).Ta večerja se VEDNO razvije v žur brez primere. Odlična tradicionalna hrana, rakija v potokih, glasba, ples… Tega NE GRE zamuditi! Ob 23:00 pa se bomo podali naprej v žurersko noč,v diskoteko, kjer nas bodo pričakali dobra glasba, animacijska ekipa, welcome drinki in …. Žur do zore. Nato fast food in spat.. in dobra novica: do hotela je le par korakov. To!! ( za vse ki boste izbrali hotele PALAS, BOSNO in TALIJO).

2.dan: 31.12. SREDA
Pri DAYDREAM-u znamo ceniti pozni zajtrk, zato z njim razvajamo naše goste :) Na voljo imamo nekaj prostega časa za sprehod po centru, morda kak nakup, ob 13:00 pa se zbermo pred hotelom PALAS za ogled mesta (fakultativa). Ogled bo trajal približno 1 uro. Nato se odpravimo še na obisk samostana TRAPISTOV, kjer izdelujejo slani sir. Ogledamo si nekaj slik iz njihove zgodovine, izvemo o njihovem prispevku k mestu, tu pa lahko tudi kupite katero od njihovih specialitet. Povratek v mesto. Sledi prosto popoldne, ki ga lahko izkoristite za počitek, ali pa se pomešate v živahne ulice mestnega jedra. Ob 21:00 se zberemo za skupinski odhod na najdaljšo noč v letu in se odpravimo v eno najboljših diskotek v Banja Luki. SILVESTROVANJE (party pass-fakultativa). Za vas smo pripravili posebno ponudbo: ALL YOU CAN DRINK in še nekaj hrane (narezkov) za zraven. Pijača vam bo torej na voljo, le dražje znamke bodo plačljive (Redbull, Jack Daniels…), sicer pa boste imeli  na voljo  vodke, viskije,vino, lokalno pivo, sok, mineralno vodo….(seznam pijač dobite ob nakupu party-pass-a). House DJ-i, trubači, plesalke,MC-ji, odštevanje, animacije, skratka ta noč bo nepozabna. Odločite se komu boste namenili silvesterski poljub in se prepustite zabavi, ki bo trajala pozno v jutro.

3.dan: 1.1. ČETRTEK
Po poznem zajtrku vas čaka prost dan in lahko se odpravite na gurmansko ekspedicijo in končno poizkusite slavne Banjaluške čevape, morda čas  za druženje po hotelih ali na pijački v centru, morda obisk bazena (tisti, ki boste v hotelu TALIJA), kakšna bowling igra v bližnjem centru ali pa se pridružite Coctail partiju. Zvečer pa se dobro pripravite: sledi namreč REPRIZA, ki je v Banja Luki že dobro znana zadeva. Gre praktično za novo leto po novem letu in ta večer je velikokrat še skoraj večji žur, kot za samo novo leto (če je to sploh mogoče). Lokalni gostinci ga opisujejo, kot NAJVEČJI ŽUR V CELEM LETU, kjer so rezervacije v večini diskotek kar okoli 100€… Ampak ne skrbite, mi imamo organizirano odlično zabavo, ki je že vključena v PARTY PASS.  Prepričajte se sami.DJ-i, slovenski MC, animacije, nagradne igre, še enkrat bomo podoživeli in celo nadgradili včerajšnji novoletni žur…noč bo prekratka in imeli boste občutek, da smo že leta 2016 ;) 

4.dan:2.1. PETEK
Pozen zajtrk in do 14:00 CHECK-OUT. Poslovimo se od naših prijetnih hotelov, se vkrcamo na naše avtobuse in se “lagano sportski” odpravimo proti domu. Na poti se pozanimamo, kam v svet nas vabi agencija DayDream in pogledamo kakšen dober film. Izmenjamo kontakte in končno nehamo zafrkavati prijatelja, ki mu je zvečer na žuru “uspelo”. Prihod bo pred MERKUR-RUDNIK nekje med 19:00 in 20:00 (zopet odvisno od prehoda meje).

Banja Luka je res carska :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža telesa z olji ali tradicionalna masaža v Oaza Koseze!

Edinstvena sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Estetska pedikura v salonu Nežni dotik v Ljubljani!

Za lepa stopala!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!