Vozite do 50 % ceneje! - 50 % na kompleten set za vgradnjo najnaprednejšega avtoplinskega sistema s tehnologijo OBDII za vozila s 6-valjnimi motorji (svetovno priznanega proizvajalca ATIKER), pri podjetju Eko plini d.o.o! Sistem ima tudi 24-mesečno garancijo.

V tej ponudbi lahko izberete tudi set za vgradnjo avtoplinskega sistema za vozila s 4-valjnimi motorji za 355 € ali set za vgradnjo avtoplinskega sistema za vozila z 8-valjnimi motorji za 459 €.

Neverjetni prihranki goriva z avtoplinskim sistemom!
Neverjetni prihranki goriva z avtoplinskim sistemom!
409,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
819,00 €
-50%
Prihranek:
410,00 €
 
 

Pred nakupom priporočamo preveritev ustreznosti vgradnje v vaše vozilo na tel. 08 38 68 100 ali 080 80 96.
Pri večini vozil dodatno mazanje ni potrebno, saj sistem vključuje najnaprednejši sistem hlajenja ventilov z bencinom (tehnologija VSR).

V današnjih časih, ko recesija ni samo pojem, pač pa dejstvo, smo primorani razmišljati o zmanjševanju stroškov na vsakem koraku. Velik korak v zmanjševanju stroškov je prav zmanjšanje stroškov na gorivu. Ker alternative, kot so hibridna in električna vozila, še zdaleč niso cenovno dostopne vsakomur ali pa ne zadovoljujejo njegovih potreb (zlasti domet električnih vozil), je v današnjih časih cenovno najugodnejša, ekonomična in obenem okolju prijazna rešitev predelava avtomobila z bencinskim motorjem na plinski pogon. Investicija za predelavo vozila se dejansko odplačuje sama iz prihrankov pri stroških goriva, saj vozite tudi do 50% ceneje (v primerjavi z bencinskim pogonom) in se pri povprečni vožnji (15.000-20.000 km letno) povrne tudi v manj kot enem letu. Prihranek lahko izračunate tudi sami na povezavi http://ekolpg.si/Kalkulator-prihranka.html

Zakaj avtoplin?
Zaradi pogona na plin je manjša obraba mehanskih delov motorja, kar podaljša njegovo življenjsko dobo.
Zmanjšan je izpust pri vožnji in s tem bolj ekološko ravnanje.
Občutno cenovno ugornejša vožnja – stroške lahko znižate kar do 50%, saj aktualna cena plina na črpalki ponudnika (Tržaška cesta 39, Maribor) znaša 0,68 €/l.
Dobra investicija, ki se vam bo hitro povrnila.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Ljubljana, Slovenija

Globinsko čiščenje sedežev, zunanje in notranje čiščenje

Poskrbite za svojega jeklenega konjička!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!