Zablestite v novem letu brez gubic na obrazu! Plačajte le 130 € za 0,5 ml hialorona za zgornjo ali spodnjo ustnico v ALFAESTETICA ordinaciji za estetsko, zdravstveno in anti-aging medicino!

Ne spreglejte tudi ostalih možnosti spodaj!

130,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Se bi radi znebili gubic na svojem obrazu? Morda vaša mama, ali sestra? Sedaj imate idealno priložnost z Botox-om. Obdarite sebe ali svoje najbližje z mladostnim videzom in vrhunsko storitvijo ALFAESTETICA ordinacije za estetsko, zdravstveno in anti-aging medicino.

Veliko ljudem mladosten videz pomeni tudi dobro počutje. Leta,hormoni,stik s soncem in kajenje povzročajo nastanek gub in gubic. Koža postane občutljivejša in manj prožna. Z leti se količina hialoronske kisline, ki skrbi za vezavo vode v celicah kože, manjša. Žleze lojnice, ki skrbijo za primerno mastnost kože, z leti postanejo manj aktivne in koža postane bolj suha. Izgubljamo tudi blazinice podkožne maščobe, zato koža postane manj napeta in gladka. Zmanjšano število krvnih žilic v koži povzroči, da koža izgubi mladosten videz in predvsem sijaj.  Kolekcija polnil razkriva skrito lepoto vsake ženske ali moškega. To  Je kolekcija gelov gladke strukture, ki se uporabljajo za vračanje volumna koži, za polnitev gub in gubic ter oblikovanje ustnic. Gladkost oziroma struktura gelov je plod izboljšane, naprednejše sestave. Rezultat je bolj gladek in naraven videz kože. Gel vsebuje tudi lidokain, lokalni anastetik, zaradi katerega je poseg prijetnejši in neboleč.

Hialoronska polnila so namenjena: ustnicam in širšemu predelu okoli ust. Povečuje volumen ustnic in ponovno jasno začrta linije ustnic. Primeren je za navpične gubice  na ustnicah in vdolbine v kotu ust. Primerna so za plitke gube, še posebej okoli kotičkov očes in gube blizu površine kože. Gladijo srednje globoke in globoke gubice kot naprimer tiste, ki potekajo med nosom in koti ust. Še večji polnilni učinek kjer deluje na najbolj opazne gubice in gube ter vidno izboljša obrazne konture (ličnice,sence). 

KAKO POTEKA? Poseg z  polnili je lahko izveden v 15-tih minutah oziroma lahko traja dlje glede na področje na katerem se poseg izvaja. Ponilo se injicira pod povšino s fino tanko iglo – bližje povšine kože, kadar gre za manjše korekture in globje pod povšino kože, kadar gle za globje gube.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Čiščenje zobnega kamna in svetovanje

Za lep nasmeh in zdravje ustne votline obiščite prenovljeno ambulanto Meldent!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Poreč, Hrvaška

Odrasla vstopnica za Akvarij & Terarij Poreč

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vstopnice, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Medicinska pedikura s permanentnim lakiranjem nohtov

Za lepa in urejena stopala!