- 60 % na 2x atraktivno računalniško igrico v slovenskem jeziku, izbirate lahko med kar 13 različnimi!

Vrhunsko razvedrilo in nepozabna zabava ob igranju najljubših iger.

2x racunalniška igrica v slovenskem jeziku po izbiri
2x racunalniška igrica v slovenskem jeziku po izbiri
5,59€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,98 €
-60%
Prihranek:
8,39 €
 
 

1. Azteki: ZGRADITE AZTEŠKO CIVILIZACIJO! Priskočite na pomoč razvijajoči se azteški civilizaciji v starodavnem svetu z zbiranjem surovin in gradnjo zgradb. Nato nadgradite vaše zgradbe, da pritegnete še več ljudi, izurite vojake in se ubranite pred napadi krutega sovražnika.
2. Kraljestvo otokov: ZGRADITE LASTNI OTOŠKI RAJ! Skupina pogumnih pomorščakov, ki se znajde
na obalah prelepega otoka, potrebuje zatočišče in sredstva za preživetje. Raziščite vaš novi dom, zgradite mline in kamnolome, trgujte in kupujte nadgradnje, s katerimi boste pomagali preživeti pogumnim naseljencem. Ne dopustite pa, da bi do vaših zalog prišli sovra`niki! Da bi se obvarovali pred njimi, lahko svojo lastnino zavarujete z gradnjo katapulta.
3. Nora farma 3: Arkadna simulacija kmetovanja ponuja upravljanje kmetij širom sveta, vzrejo pingvinov in izdelovanje nakita. Na voljo je 95 neverjetno zabavnih nivojev, 30 prismuknjenih živali, hranjenje živali, pobiranje pridelka in izdelovanje dobrin.
4. Nora farma: Pica zabava: PRIDELAJTE VAšO PRILJUBLJENO HRANO! Vrnite se na farmo, da pridelate vašo priljubljeno hrano! Posadite travo, nahranite živali in pobirajte pridelke, nato pa jih spremenite v sestavine, ki jih potrebujete za pico! Medtem, ko si boste prizadevali obvladati hitro igro, se boste branili pred medvedi, kupovali zgradbe, ki bodo proizvajale različne sestavine, in nadgrajevali prevozna sredstva.

5. Nora farma 3: Starodavni Rim: Pridružite se Rimljanki Scarlet, ki tekmuje s časom v pridelavi poljščin, živinoreji in izdelavi osnovnih dobrin. Postanite njena vodilna roka pri pošiljanju izdelkov na tržnico z galejo, upravljanju kočije, ki prevaža potrebne dobrine, in varovanju njene farme pred barbarskimi medvedi. Med stopnjami sledite sodobni Scarlet v vmesnih sekvencah po stripovskem vzoru, ko rešuje zapleteno skrivnost družinskega amuleta.
6. Nora farma 3: Madagaskar: Zvrst serije iger Nora farma je arkadna simulacija kmetovanja in ponuja enostavno in zabavno igralsko izkušnjo za vse generacije. V Nori farmi 3: Madagaskar se pridružite Mojci, ki priskoči na pomoč delavcem v rezervatu pri reševanju živali, ki so zbolele iz neznanega razloga.Gojenje čudovito animiranih živali, postavljanje novih zgradb in proizvodnja vznemirljivih izdelkov na 90 stopnjah, polnih akcije!
7. Nora farma 3: Ledena doba: Pridružite se Mojci, ki odpotuje na severni tečaj na kmetijo, ki jo je kupila preko časopisnega oglasa. Ko prispe, ne najde samo posestva v razsulu, temveč naleti tudi na dva
brata, ki potrebujeta pomoč pri izdelavi sladoleda. Med pripravljanjem zmrznjenih poslastic na 90
stopnjah ledene zabave boste gojili pingvine in druge polarne živali, ter proizvajali nove izdelke.

8. Nora farma 3: Ruska ruleta: Zgodba v igri se prične, ko Mojca izve, da astronavti stradajo. Ker je njihov malopridni šef sklenil pogodbo s pokvarjenim dobaviteljem, priseže, da se bo izkazala in poskrbela, da bodo dobili tri obroke na dan. Da bi ji uspelo, mora uporabiti nove zgradbe, izdelke in prijatelje, gojiti poljščine, krmiti živali, pobirati pridelke in proizvajati dobrine.
9. Moje življenje na farmi: V enem trenutku Lisa podpiše pogodbo, da bo nastopila kot zvezda novega šova; v naslednjem pa je že popolnoma zaposlena z različnimi opravili med snemanjem prve epizode Mojega življenja na farmi! Sadite in pospravite pridelke, molzite krave in strizite ovce ter nakupujte opremo za izdelavo dobrin, ki jih potrebujejo Lisine stranke, zraven pa se smehljajte za kamere.
10. Zlata leta: Daleč na zahodu: Ukrotite Divji zahod v igri Zlata leta, očarljivi simulaciji gradnje mesta ustvarjalcev igre. Hotel Mogul! Z vašo poslovno žilico boste iztisnili zadnje kapljice dobička iz vaših investicij in pomagali ženski z železno voljo ter njenemu mlademu sinu premagati nepoštene manevre
pohlepneža ter rešiti njenega po krivem obdolženega moža pred zaporom. Igra Zlata leta
ponuja ure in ure zabave za celotno družino!
11. Fishdom: Napredujte skozi zahtevne izzive in rešujte zanimive uganke, da si prislužite denar. Denar
uporabite za nakup eksotičnih rib in privlačnih okraskov za vaš sanjski akvarij. Z dodatki ustvarite popolne pogoje za vaše škrgaste prijateljice in poskrbite za njihovo udobje.
12. Fishdom H20: Zabava s skritimi predmeti pod vodo, iskanje več kot 1000 zanimivih predmetov, izdelava 3 tematskih akvarijev, popolnoma interaktivno in prilagodljivo okolje, na tone dodatkov in okraskov, 20+ zabavnih morskih bitij.
13. Kraljeva misija: edinstvena mešanica igre proti času in strategije, 9 čudovitih otokov za obnovo, velika raznovrstnost domov in zgradb za gradnjo, več kot 90 napetih stopenj z 8 bonus misijami, privlačna zgodba z očarljivimi in nenavadnimi liki.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

1-letna naročnina na revijo Čukec (12 številk revije)

DARILO: veliki poster Čukec!

Prvi slovenski ugankarski zabavnik za otroke!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

Super cena
-69%

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

-56%

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!

Super cena

Komplet 3 parov odličnih stopalki!

Odlične stopalke, ki se ne sezuvajo in ne drsijo!