- 65 % na paket zeliščnih izdelkov (4x 250ml): 1x krema s tigrovo travo + 1x arnikina krema + 1x balzam z alpskimi zelišči + 1x borov balzam.

Lajšanje težav s pomočjo zdravilnih zelišč!

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-65%
Prihranek:
32,50 €
 
 

Za vsako bolezen raste rož'ca, je rekel Kosobrin in imel je prav :) S tem paketom zeliščnih izdelkov boste olajšali praktično vse težave, ki vas pestijo.

1. Krema s tigrovo travo (krema proti staranju in celulitu)
Krema vsebuje ekstrakt tigrove trave in olje grozdnih pečk; ti dve sestavini se uporabljata v visoko kakovostni regenerativni kozmetiki. Tigrova trava se uporablja za zmanjšanje celulita in strij, gladi pa tudi gube, saj pospešuje naravno tvorbo kolagena. Na mestih, kjer se pojavlja celulit pospešuje mikro cirkulacijo in odvajanje tekočine kar kožo naredi vidno bolj napeto, gladko in elastično. Dodatna sestavina te kreme je olje groznih pečk, ki kožo naredi vidno bolj napeto, gladko, elastično in ji zagotavlja potrebno vlago. Rezultat uporabe kreme je tudi sijoča in svilnata polt.
Uporaba: vtiranje z masažo dvakrat dnevno.

2. Arnikina krema
Uporaba kreme se priporoča, ko imamo revmo, težave z venami, trombozo, lokalne posledice poškodb in nesreč; udarnine, zmečkanine, izvine, izpahe, podpludbe,.. Pospešuje vsrkavanje iztekle krvi, celjenje tkiv, lokalno prekrvitev, deluje razkuževalno …

3. Balzam z alpskimi zelišči
Sestavine: kopriva, rman, rožmarin, breza, žajbelj, lipa, njivska preslica
Balzam blaži bolečine v sklepih, pri revmi, išiasu, tilničnem useku, artritisu, izvinih, lajša težave pri protinu (otečeni, vneti in zelo boleči sklepi), vzpodbuja krvni obtok, blaži bolečine pri vnetju živcev v rokah in nogah, pomaga pri vrezninah, opeklinah, ranah, podplutbah, razjedah, hemoroidih, lajša bolečine pri otrdelih sklepih in pretegnjenih mišicah,  pomaga pri vnetjih in ekcemih, sprošča in krepi imunski sistem, pomaga pri prehladu, gripi in celo astmi.

4. Borov balzam
Učinkuje antiseptično, lajša bolečine pri revmatičnih obolenjih in vnetju sklepov, pospešuje prekrvitev, pomaga pri težavah živčevja, zmanjšuje občutek težkih in napetih nog, ter napetost in krče v mišicah.

Olajšajte si vaše zdravstvene tegobe in življenje bo lažje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!