- 63 % na dodatek k prehrani Sci-MX Creatine Monohydrate (1000g) za izgradnjo mišične mase! Ob nakupu katerih koli 2 izdelkov iz povezanih ponudb je poštnina brezplačna.

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi dodatek k prehrani Ultra pure Micronized Pharmacy Grade Glutamine (500g) za 19,99 € ali Diet Pro Meal (1000g) za 24,99 €.

24,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
67,98 €
-63%
Prihranek:
42,99 €
 
 

Kreatin najdemo v vsaki mišični celici. A naše telo ga ne more proizvesti zadosti za doseganje optimalne ravni za hitro rast mišic in moči, zato je nekaj kreatina potrebno pridobiti z dopolnjevanjem.  Že 20 let na tržišču, opravljenih preko 300 študij. Najbolj raziskano živilo za športnike vseh časov. Kreatin NI doping. Kreatin je bil uvrščen v kategorijo hrane s strani Mednarodnega olimpijskega komiteja. 100% brez težkih kovin, 100% brez prepovedanih substanc v športu. Raven kreatina se lahko poviša tudi s posebno prehrano, ki je bogata z ribami in mesom. Vendar, če bi želeli vnesti optimalno količino kreatina, bi morali vsak dan zaužiti okoli 500g surovega mesa ali rib. To pa ni povsem realno, zato je smiselno in priporočljivo dopolnjevanje s kreatinom.

Evropska agencija za varnost hrane o učinkih kreatina: Prispeva k večji intenzivnosti med telesno aktivnostjo. Pomaga zmanjšati utrujenost mišic med telesno aktivnostjo. Dopolnjevanje poveča zaloge energije v mišicah. Krepi in s tem zagotavlja zaloge energije. Zmanjša utrujenost po intenzivnem telesnem naporu. Za hitrejše okrevanje po intenzivnem telesnem naporu. Za kreatin je klinično dokazano, da pomaga povečati mišično moč. Za kreatin je klinično dokazana učinkovitost, da pomaga pri razvoju mišične mase. Za kreatin je klinično dokazano, da pomaga povečati volumen treninga oz. obseg premagovanja telesnega napora. Za kreatin je klinično dokazano, da izboljša anaerobno delovno zmogljivost. Kreatin pomaga povečati največjo mišično zmogljivost. Za kreatin je klinično dokazano, da podaljša skupni čas do izčrpanosti pri izmenično ponavljajoči se, visoko intenzivni telesni aktivnosti. Primerno in priporočljivo za vegetarijance in vegane.

Priporočena uporaba: zmešajte 1/2 čajne žličke(3g) v poljubni količini mlačne vode ali sadnega soka in spijte zjutraj na tešče ali po treningu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!