Veliki open air koncertni spektakel! - 66 % na vstopnico (VIP miza za 4 osebe + boat s pijačo po izbiri) za koncert Nede Ukraden & Lidije Bačić, ki bo 7. 6. 2014 ob 21:00, v AKOYA caffe lounge baru v Mariboru!

Pridite na večer hitov, dobre energije in brezmejne zabave!

150,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-66%
Prihranek:
300,00 €
 
 

Kar 4-urni glasbeni spektakel ene največjih div Balkana Nede Ukraden in trenutno najpopularneje hrvaške pevke Lidije Bačić. Noč, prepletena z uspešnicami, ki osvajajo prva mesta glasbenih lestvic in večno popularnimi legendarnimi hiti!

Neda Ukraden je pevka bosanskega rodu, je že od 70.let poznana kot eno največjih imen jugoslovanske popularne zabavne glasbe z etno-pop pridihom. V več desetletni glasbeni karieri je sodelovala z eminentnimi avtorji kot so Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Kemal Monteno,Arsen Dedić, Zrinko Tutić i Nikola Borota - Radovan, ... V zadnjih 10h letih je posnela kar 8 albumov in  prejeta zlato ptico "Jugotona" za več kot 12 milijonov prodanih plošč. Neda Ukraden je tako ena največjih glasbenih div Balkana, ki zadnja leta nastopa po vseh državah bivše Jugoslavije in niza uspešnico za uspešnico.

Lidija Bačić je hrvaška pevka, ki je svojo glasbeno kariero začela že kot 10. letna deklica. 7 let je bila glavni vokal pevsko-plesne skupine Perle. Od leta 2001 je nastopala na vseh večjih hrvaških glasbenih festivalih: Dora, Melodija hrvaškega Jadrana, Splitski festival, kjer je tudi osvojila nagrado Grand Prix s pesmijo "Nemirna rijeka". Leta 2008 je pričela s samostojno kariero s prvim singlom "Dan iza vječnosti", ki je v angleški verziji požela velik uspeh širom radijskih postaj po Evropi. V zadnjih mesecih je obnorela oboževalce s hitom "Viski" in s svojimi nastopi polni diskoteke in klube tako doma kot tudi v Sloveniji.

Na voljo lahko izberete 4 vrste vstopnic:
1. Stojišče: za vse, ki želijo doživeti energijo plesišča med množico oboževalcev (bližina točilnega pulta, hostese).
2. VIP stojišče: za vse, ki želijo začutiti evforijo glasbenega spektakla tik pod odrom in videti balkanski divi od blizu. Ločen vhod na prizorišče, ločeno parkirišče tik ob koncertnem prizorišču (do zapolnitve kapacitete), lasten točilni pult, da se izognete gneči in si zagotovite hladno pijačo takoj, hostese in koriščenje lokala AKOYA caffe lounge bara (sanitarije,točilni pult, …).
3. Super VIP miza za 4 osebe: najbolj ekskluziven in prestižen kotiček prizorišča, z najboljšim pogledom na oder, najboljšo in najhitrejšo postrežbo. Ločen vhod na prizorišče, ločeno parkirišče tik ob koncertnem prizorišču (do zapolnitve kapacitete), posamezni mizi pripada boat pijače po lastni izbiri, VIP hostese, koriščenje lokala AKOYA caffe lounge bara (sanitarije,točilni pult, …).
4. Super VIP miza za 6 oseb: najbolj ekskluziven in prestižen kotiček prizorišča, z najboljšim pogledom na oder, najboljšo in najhitrejšo postrežbo. Ločen vhod na prizorišče, ločeno parkirišče tik ob koncertnem prizorišču (do zapolnitve kapacitete), posamezni mizi pripada boat pijače po lastni izbiri, VIP hostese, koriščenje lokala AKOYA caffe lounge bara (sanitarije,točilni pult, …).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-53%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Terapevtska masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna terapevtska masaža!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja v salonu SkinLux

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!