Super cena za enodnevni izlet v Zagreb z animacijsko-glasbenim programom: prevoz + ogled mesta + vstopnica za obisk živalskega vrta + vodenje + animacijsko, humoristični in glasbeni program s Spidijem + nezgodno zavarovanje! Ponudba velja za odrasle osebe. Termin 25. 6. 2014!

Pri tej ponudbi lahko izberete celodnevni izlet za otroke do 7. leta starosti za 18,90 € ali celodnevni izlet za otroke od 7. do 14. leta starosti za 20,90 €.

Zagreb: ogled mesta in obisk živalskega vrta
Zagreb: ogled mesta in obisk živalskega vrta
Zagreb: ogled mesta in obisk živalskega vrta
Zagreb: ogled mesta in obisk živalskega vrta
22,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Izlet v Zagreb s Spidijem!

Po prestopu meje s Hrvaško nadaljevanje vožnje do glavnega mesta Hrvaške. Po prihodu v Zagreb se najprej odpravimo do živalskega vrta, kjer nam bo Spidi priredil edinstven šov. V parku, ki se nahaja v več kot 200 let starem parku Maksimiru, se bomo sprehodili med številnimi živalskimi vrstami, prav tako pa se bomo seznanili tudi z naravnimi okolji določenih živalskih vrst. Popoldne se odpeljemo v center mesta na ogled znamenitosti prestolnice, katere bomo pričeli pri znani zagrebški Katedrali. Po ogledu Katedrale se bomo spustili na Trg Bana Jelačiča s spomenikom Banu Jelačiču. Po glavni ulici Ilici nadaljujemo do spodnje postaje vzpenjače, ki nas popelje v Gornji grad, najstarejši del mesta s prekrasnimi stavbami, zgradbo Sabora, Markovim trgom s cerkvijo Sv.Marka in znano tržnico Dolac, ki jo zaznamujejo elementi baroka. Nekaj prostega časa za osvežitev.

Cel dan nas bo spremljal Spidi z animacijsko, humorističnim in glasbenim programom! Pozno popoldne vožnja proti Sloveniji, predviden prihod v Maribor v večernih urah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Permanentno lakiranje nohtov na roki v Iconic studiu v Ljubljani!

Urejeni in sijoči nohti!

-65%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Paket vrhunskih tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!