Medicinski pripomoček! - 66 % na aparat Fairy Light za samopregledovanje dojk, namenjen pa je tudi masaži prsi! Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki omogoče zgodnje odkrivanje morebitnih sprememb! Poštnina je brezplačna!

Enostavna in popolnoma varna uporaba! Aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi!

49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
149,00 €
-66%
Prihranek:
99,10 €
 
 

Naprava Fairy Light je namenjena rednemu samopregledovanju dojk. Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.

Uporaba pripomočka Fairy Light je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.

Aparat Fairy Light je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.

Kako izgledajo nepravilnosti? Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata Fairy Light boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.

Kaj pomenijo temna območja in lise?
V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom Fairy Light.

Tehnične specifikacije:
Dimenzije: 20 cm x 5 cm x 4 cm, teža: 170 g
Garancijska doba: 12 mesecev

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!