Medicinski pripomoček! - 66 % na aparat Fairy Light za samopregledovanje dojk, namenjen pa je tudi masaži prsi! Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki omogoče zgodnje odkrivanje morebitnih sprememb! Poštnina je brezplačna!

Enostavna in popolnoma varna uporaba! Aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi!

49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
149,00 €
-66%
Prihranek:
99,10 €
 
 

Naprava Fairy Light je namenjena rednemu samopregledovanju dojk. Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.

Uporaba pripomočka Fairy Light je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.

Aparat Fairy Light je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.

Kako izgledajo nepravilnosti? Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata Fairy Light boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.

Kaj pomenijo temna območja in lise?
V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom Fairy Light.

Tehnične specifikacije:
Dimenzije: 20 cm x 5 cm x 4 cm, teža: 170 g
Garancijska doba: 12 mesecev

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 11

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 4

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Polet v tandemu. Kuponi so unovčljivi do 31. 12. 2021.

-66%
Rezerviranih 81

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-82%
Rezerviranih 2
NOVO

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Revolucionarna kisikova tehnologija, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

6-urni najem SUP deske pri TinaRaft

Preizkusite se v popularnem in zabavnem poletnem vodnem športu!

-50%
Rezerviranih 4