Elitni produkt Založbe Čukec! - 50 % na knjigo Chucky za otroke (4-8 let starosti)! Vsebuje igrice s povezovanjem pikic, iskanje razlik med sličicama, smešne podrobnosti v risbah, iskanje skritih predmetov v večji risbi, pobarvanke! Poštnina je brezplačna!

Zbirka vsega, kar imajo otroci zares radi!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,80 €
-50%
Prihranek:
9,90 €
 
 

Razveselite vaše najmlajše z izvirnim darilom!

Zbirka CHUCKY je elitni produkt Založbe Čukec, saj je plod 25-letnih izkušenj pri ustvarjanju prvega slovenskega zabavnika - Čukca. V njem je zbrano vse najboljše, kar imajo otroci zares radi, to so igrice s povezovanjem pikic, iskanje razlik med sličicama, smešne podrobnosti v risbah, iskanje skritih predmetov v večji risbi in seveda - pobarvanke. Za povrhu so preprosta in kratka navodila v angleščini, kar je za današnjo generacijo otrok v času globalizacije že skoraj nujno. Otroci tako s pomočjo te knjige igraje naredijo prve korake v svet ugankarstva, spoznavanja številk in barvanja s ščepcem angleščine. 

Knjiga ima 76 strani, je formata A4, stiskana je na najboljšem papirju (120 g), ovitek pa je na premaznem kartonu (200 g) in v celoti v barvah. Vezava je broširana. Čisto zadaj je še zgodba o Čukcu, ki je otrokom še posebej zanimiva.

Knjiga - pobarvanka z igricami je povsem nova (izšla je septembra 2019)!

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas | Igrače in izdelki za otroke | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 6

3-mesečni PLESNI tečaj SALSE za pare, Havana Dance Studio

Prepustite se vročim ritmom! Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije plesnih tečajev, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 8. 12. 2021!

-55%
Rezerviranih 30

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Rezerviranih 411

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Doživite Kope - družinsko smučišče z novim otroškim parkom! V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-69%
Rezerviranih 5
NOVO

Klasična pedikura v kozmetičnem salonu Magic

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do 21. 6. 2021!

-72%
Rezerviranih 5
NOVO

Modno žensko striženje

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije frizerskih storitev - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-78%
Rezerviranih 6
NOVO

Tretma nekirurškega pomlajevanja obraza Jade lifting

Odlični rezultati so vidni že takoj! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi celovit paket tretmajev za pomlajevanje (6x jade lifting in 6x limfna drenaža obraza) za 290 €!