LAST MINUTE - DOŽIVITE BAŠKO POLETI! Super cena za 3-dnevni oddih za 2-4 osebe v Villi Mirica 4* v Baški na otoku Krku: 2x nočitev v polno opremljenem apartmaju + pijača dobrodošlice in buteljka zlate vrbniške žlahtine Gospoja + posteljnina in brisače + končno čiščenje + parking in wi-fi!

Počitek za dušo in telo! Sproščanje na odlični lokaciji, samo 250 m od plaže in 350 m od centra mesta. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Last minute oddih v apartmaju Ville Mirica
Last minute oddih v apartmaju Ville Mirica
Last minute oddih v apartmaju Ville Mirica
Last minute oddih v apartmaju Ville Mirica
190,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Villa Mirica se nahaja na odlični lokaciji, samo 250 m od plaže in 350 m od centra mesta. Vila ponuja 4 nove apartmaje, vsak ima kapaciteto 2 + 2, klimatsko napravo in balkon.

Najbližja trgovina z živili in restavracija z lokalno in mednarodno kuhinjo sta oddaljeni 250 m. Do avtobusne postaje je 750 metrov. Majhna srednjeveška cerkev sv. Lucija je oddaljena približno 2 km.

ODKRIJTE BAŠKO - več o pestrem dogajanju na povezavi.

Baška je prejela številne turistične nagrade in že tradicionalno spada v vrh hrvaškega turizma. "Vela plaža", ena najlepših na Jadranu, že vrsto let prejema "Modro zastavo", znak ekološke ohranitve in čistosti morja. Modra zastava pomeni visoko kakovost storitev, čistost morja in obale, opremljenost in urejenost plaže, organizirano zbiranje odpadkov, varnost za obiskovalce plaž in ozaveščenost o varstvu okolja.
Poleg omenjene so na voljo še številne druge plaže, večje in manjše, do katerih je mogoče priti peš ali z ladjo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!