MEGA Burger King ponudba: Whopper ali Long Chicken za samo 99 centov! - 67 % popusta na sendvič: ALI Whopper ALI Long Chicken! NAKUP 10* KUPONOV = 1X ZLATI KUPON + NAGRADNA IGRA: ZADENI 500 € za nakupe na 1nadan.si!

Plačaj le 0,99 € za slasten sendvič v restavraciji Burger King v Cityparku v Ljubljani, v vrednosti 3,00 €. NAKUP* 10 KUPONOV = 1X ZLATI KUPON + sodelovanje v žrebu za 500 € za nakupe na 1nadan.si! 1x zlati kupon = 1x sladoled King! Kupiš lahko toliko kuponov kolikor želiš!

0,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
3,00 €
-67%
Prihranek:
2,01 €
 
 

To poletje bo še posebej slastno s sendviči WHOPPER in LONG CHICKEN.

Kraljevsko uživaj tudi TI z BURGER KING sendviči! 
Mmmm ... DOBER TEK  :)

POMEMBNO: ob unovčevanju kuponov v Burger Kingu je NATISNJENE KUPONE potrebno OBVEZNO imeti s seboj, zaradi hitrejše obravnave na blagajnah - vsak kupon bo skeniran s kamero. V primeru, da natisnjenjega kupona nimate seboj, vam sendviča ne bodo mogli izročiti.

UNOVČITEV ZLATIH KUPONOV: 
Vsi, ki boste kupili* 10 kuponov ste upravičeni do koriščenja 1x zlatega kupona. 1x zlati kupon = 1x sladoled King. Zlate kupone vam bomo 17. 6. 2013 skupaj z navodili za uporabo poslali na e-mail. Unovčiti jih bo mogoče z datumom prejema, 17. 6 . 2013.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
Z nakupom 10 ali več kuponov sodelujete tudi v nagradni igri: ZADENI 500 € za nakupe na 1nadan.si. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 17. 6. 2013. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Gastronik d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen enega (1) nagrajenca, za namen podelitve nagrad. Nagrajenec se strinja, da ga organizator po koncu žreba objavi kot nagrajenca na svojih spletnih straneh, Facebook-u in blogu z imenom in priimkom. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu za 500 € za nakupe na 1nadan.si lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "BURGER KING" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o..

Ponudba je del kategorij: Kuponi za hrano |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 154

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Rezerviranih 13

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi vse do 5. 2. 2021!

-89%
Rezerviranih 8

Center Spa Organic: pomlajevanje obraza

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Izlet po Ljubljanici z ladjico Žaba

Spoznajte Ljubljano iz žabje perspektive! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico za panoramsko vožnjo po Ljubljanici za 2,50 €!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več - vse do 30. 9. 2020! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za odraslo osebo za 9,50 €!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!