MEGA Burger King ponudba: Whopper ali Long Chicken za samo 99 centov! - 67 % popusta na sendvič: ALI Whopper ALI Long Chicken! NAKUP 10* KUPONOV = 1X ZLATI KUPON + NAGRADNA IGRA: ZADENI 500 € za nakupe na 1nadan.si!

Plačaj le 0,99 € za slasten sendvič v restavraciji Burger King v Cityparku v Ljubljani, v vrednosti 3,00 €. NAKUP* 10 KUPONOV = 1X ZLATI KUPON + sodelovanje v žrebu za 500 € za nakupe na 1nadan.si! 1x zlati kupon = 1x sladoled King! Kupiš lahko toliko kuponov kolikor želiš!

0,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
3,00 €
-67%
Prihranek:
2,01 €
 
 

To poletje bo še posebej slastno s sendviči WHOPPER in LONG CHICKEN.

Kraljevsko uživaj tudi TI z BURGER KING sendviči! 
Mmmm ... DOBER TEK  :)

POMEMBNO: ob unovčevanju kuponov v Burger Kingu je NATISNJENE KUPONE potrebno OBVEZNO imeti s seboj, zaradi hitrejše obravnave na blagajnah - vsak kupon bo skeniran s kamero. V primeru, da natisnjenjega kupona nimate seboj, vam sendviča ne bodo mogli izročiti.

UNOVČITEV ZLATIH KUPONOV: 
Vsi, ki boste kupili* 10 kuponov ste upravičeni do koriščenja 1x zlatega kupona. 1x zlati kupon = 1x sladoled King. Zlate kupone vam bomo 17. 6. 2013 skupaj z navodili za uporabo poslali na e-mail. Unovčiti jih bo mogoče z datumom prejema, 17. 6 . 2013.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
Z nakupom 10 ali več kuponov sodelujete tudi v nagradni igri: ZADENI 500 € za nakupe na 1nadan.si. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 17. 6. 2013. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali Gastronik d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen enega (1) nagrajenca, za namen podelitve nagrad. Nagrajenec se strinja, da ga organizator po koncu žreba objavi kot nagrajenca na svojih spletnih straneh, Facebook-u in blogu z imenom in priimkom. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu za 500 € za nakupe na 1nadan.si lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "BURGER KING" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o..

Ponudba je del kategorij: Kuponi za hrano |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-50%
Rezerviranih 12

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2020!

-55%
Rezerviranih 36

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 10. 2020!

-76%
Rezerviranih 9
NOVO

Maxi top frizerski paket za ženske z naravno kozmetiko

Pri umivanju in negi las se uporablja vrhunska certificirana veganska kozmetika, brez parabenov, konzervansov, silikonov in mineralnih olj! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije frizerskih storitev, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 2
NOVO

Razvajanje v bližini slovenske meje v Stubičkih Toplicah!

Sproščujoče celodnevno kopanje + savne + masaža + slastno kosilo! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2020.

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!