Telemach ti omogoča nakup telefona Samsung Galaxy Note II, brez vezave s 70 % popusta! Plačaj le 197,70 € namesto 659 €! Na voljo je le 5 Samsung pametnih telefonov!

S klikom na "kupi kupon" pri tej ponudbi ne kupiš kupona, ampak pokažeš zgolj interes za nakup, s čimer pridobiš šifro kupona. Izmed vseh šifer bomo 17. 12. 2012 naključno izbrali 5, ki bodo imeli možnost telefon kupiti s 70 % popusta oz. 197,70 €.

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
659,00 €
-70%
Prihranek:
461,30 €
 
 

Samsung Galaxy Note II je lahko tvoj za 70 % ceneje!

Sigurno si že slišal-a, kar vrabčki čivkajo in kar se prenaša od ust do ust, klika do klika in od telefona do telefona - Telemach ti omogoča nakup, najbolj zaželenega med pametnimi telefoni - Samsung Galaxy Note II, po ekskluzivni ceni, kar 70 % ceneje (preveri uradni cenik Telemach tukaj).

Nekateri si želijo, drugi pa želje uresničujemo. Prav v tem prazničnem času bomo izpolnili tvojo željo, zato si rezerviraj svojo možnost v žrebu za enega najboljših telefonov leta 2012, ki je z nekaj sreče lahko tvoj za 70 % ceneje.


O izboru petih interesentov za nakup telefona
Žrebanje bo potekalo na naslovu Media Lab d.o.o. pod nadzorom komisije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Predsednik komisije bo pripravil zapisnik, ki bo vseboval tudi seznam nagrajencev. Zapisnik morajo podpisati vsi člani komisije. Zapisnik se bo leto dni hranil na naslovu Media Lab d.o.o.

Žreb bo potekal v ponedeljek, dne 17. 12. 2012, izžrebanci pa bodo imeli možnost do petka, dne 21. 12. 2012, do 12h javiti, ali sprejmejo možnost nakupa. V kolikor se izžrebanec odloči za nakup, prejme na e-naslov plačilni nalog. V primeru odstopa od nakupa, bo iz e-bobna ponovno potekal žreb. Žreb nove šifre kupona 1nadan bo potekal vse dokler ni doseženo število 5 prodanih enot. Plačilni nalog je moč poravnati najkasneje v 5-ih delovnih dneh.

Specifikacije telefona najdeš tukaj.

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 154

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Rezerviranih 13

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi vse do 5. 2. 2021!

-89%
Rezerviranih 8

Center Spa Organic: pomlajevanje obraza

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Izlet po Ljubljanici z ladjico Žaba

Spoznajte Ljubljano iz žabje perspektive! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico za panoramsko vožnjo po Ljubljanici za 2,50 €!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več - vse do 30. 9. 2020! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za odraslo osebo za 9,50 €!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!