SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebi v Malinska Green Apartments v Malinski na Krku: 2x nočitev v studio apartmaju z balkonom ali teraso + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto!

PRIJAZNO PSOM! Doživite prijetno klimo Malinske! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
158,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Malinska Green Apartments se nahajajo v čudovitem mediteranskem okolju, neposredno ob morju, plaži in sprehajalnih poteh, kar omogoča obilo možnosti za družinski oddih in zabavo. Najbližja plaža je oddaljena 200 m, do centra Malinske pa je le 15 minut lahkotne hoje ob obali. Poleg kopanja v čudovitih zalivih so Malinska Green Apartments idealna izbira za vse ljubitelje športa in aktivnih počitnic. Neposredno ob apartmajih se nahaja Rajski pot - 4 km dolga urejena obalna pot, po kateri se lahko peš ali s kolesom poda do bližnjih Njivic, ob vonju morja in borovcev.

Malinska Green Apartments so oddaljeni 20 minut vožnje od mosta na otok Krk in 15 minut od letališča Rijeka. Udobni in sodobni apartmaji so zasnovani tako, da zadovoljijo vse zahteve gostov med njihovim bivanjem. Odlikujejo jih nežne pastelne barve, slogovno pohištvo, obilica dnevne svetlobe ter prostoren balkon ali terasa s pogledom na borov gozd ali morje. Vsak apartma je klimatiziran in sestavljen iz ene ali več spalnic, kopalnice s hodnim tušem in pralnim strojem, dnevnega prostora s udobno sedežno garnituro za dodatni dve osebi, jedilnice in funkcionalne kuhinje, opremljene s hladilnikom s zamrzovalnikom, pomivalnim strojem, pečico, električnim kuhalnikom, kuhalnikom za vodo in osnovno opremo za kuhanje

Studio apartma z balkonom
Moderen studio apartma z balkonom ali teraso, površine 32 m2, dostopen izključno po stopnicah. Vsak apartma je klimatiziran, ima TV z ravnim zaslonom s satelitskimi programi, sef, telefon in visokohitrostni Wi-Fi internet.

Spalnica z zakonsko posteljo (160x200 cm) se nahaja na vhodu v apartma. Iz spalnice se vstopi v prostorno dnevno sobo in kuhinjo z jedilnico. Elegantna in funkcionalna kuhinja vsebuje hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, pečico, električno kuhalno ploščo, aparat za kavo, osnovno kuhinjsko opremo ter jedilnico, primerno za 4 osebe.

Udobna kopalnica z odprtim tušem je opremljena s sušilcem za lase in pralnim strojem. Gostom so med bivanjem na voljo brisače in posteljnina (1 komplet med bivanjem). Končno čiščenje apartmaja je vključeno v ceno namestitve.