Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Lukovica, Slovenija

Profesionalno ličenje po izbiri pri Hanaasmakeup!

Profesionalno Ličenje za Vaš Posebni Dan!

SUPER CENA na ženska sončna AURELIA Divafur 400 UV s kovinskim zlatim okvirjem in oranžnimi lečami! Popolna kombinacija elegantnega dizajna in funkcionalnosti!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

32,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

SONČNA OČALA AURELIA - UV400
Povzdignite svoj slog z edinstvenimi sončnimi očali Aurelia, kjer se razkošje zlatih kovinskih okvirjev združuje z drznostjo oranžnih leč. Ta očala so prava izbira za tiste, ki želijo izstopati z eleganco in unikatnostjo.

-razkošen zlati okvir: okvirji so izdelani iz visoko kakovostne, pozlačene kovine, ki zagotavlja vrhunsko trpežnost in prefinjen videz. Zlati kovinski okvirji dodajo -pridih luksuza in elegance, ki poudarjajo vaš edinstven slog.
-drzne oranžne leče: leče v živahni oranžni barvi ne samo, da pritegnejo pozornost, ampak tudi nudijo odlično zaščito pred soncem. S tehnologijo UV400 te leče zagotavljajo -popolno zaščito pred škodljivimi UV žarki, medtem ko njihova barva izboljšuje kontrast in jasnost vida.
-inovativen Dizajn: poseben dizajn očal združuje retro in sodobne elemente, ustvarjajoč brezčasen in moderen videz. Edinstvena oblika okvirjev in drzne leče ustvarjajo modni dodatek, ki pritegne poglede in izraža vašo osebnost.
-prefinjeni detajli: vsak par očal je okrašen s skrbno oblikovanimi kovinskimi detajli in subtilnimi logotipi, ki poudarjajo ekskluzivnost in prefinjenost. Fino izdelani zaključki zagotavljajo vrhunsko estetiko in funkcionalnost.
-eleganten embalažni set: sončna očala prihajajo v luksuzni embalaži, ki vključuje elegantno torbico, mehko čistilno krpico. Ta premišljeno oblikovana embalaža zagotavlja, da so vaše očala vedno varno shranjena in zaščitena.

Ponudba je del kategorij: