SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebi v novem naselju Prekmurska vas Ajda 4* Superior v Moravskih Toplicah: 2x nočitev s polpenzionom v hišici + neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000 in hotelskih bazenih + vstop v hotelske savne Ajda + masaža s črnim prekmurskim zlatom!

VKLJUČENA MASAŽA! Edinstvene počitnice z vključenim kopanjem, savno in masažo!

Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
Prekmurska vas Ajda 4*, Moravci: termalni oddih
406,30€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,03€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje).
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 9. do 3. 11. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija, najkasneje do 15. 10. 2024, na telefon: 02 512 22 00 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona (glede na razpoložljivost).
  • Obvezno doplačilo turistične takse 2 €/osebo/noč in prijavnine 1 €/osebo enkratno.
  • Obratovalni čas kopališča: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice/vodni-parki
  • Vsi ostali morebitni popusti pri ponudniku se izključujejo s to akcijo.
  • Hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom 17 €/dan.
  • Prijava od 14.00, odjava do 11.00. 
  • Ponudba vsebuje: popoln oddih za 2 osebi v naselju Prekmurska vas Ajda 4* v Moravskih Toplicah: 2x nočitev v hišici + polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja v hotelski restavraciji Ajda) + neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih hotelskih termalnih bazenih Ajda (8 termalnih bazenov in kopeli) + vstop v hotelske savne Ajda (1 biosavna, 1 švedska savna, 1 infrardeča savna, 1 turška savna in laconium) + vstop v termalni park (zunanji del odprt predvidoma do 15. 9. 2024) + možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v bazenih Hotela Ajda + 1x masaža s črnim prekmurskim zlatom + vzglavniki iz ajdovih luščin v sobi + bon za obisk podeželske čokoladnice Passero + kopalna brisača ob hotelskih bazenih Ajda + ležalniki in senčniki ob notranjih in zunanjih bazenih Ajda + savna rjuha ob hotelskih savnah Ajda + brisače, kopalni plašč in copati v sobi + kotiček zdravja na recepciji + wi-fi in brezplačno parkiranje.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Nove hiške v kraljestvu štorkelj in čebel
Zaužijte Prekmurje v novem naselju Prekmurska vas Ajda. Očarljive sodobne hiške so krite s slamo ter obogatene z lesom, kar jim daje naravno zračnost ter toplino. Velike steklene površine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitost naravnega prekmurskega okolja. Hiške so umeščene v park visokih listnatih dreves v neposredni bližini kopališkega kompleksa Terme 3000. Ker so obdane z zelenjem in senco, bodo vaša popolna sprostitev v naravi – sredi prekmurskih travnikov z zelišči in rastlinami, ki blagodejno vplivajo na zdravje in dobro počutje, ter v kraljestvu štorkelj in čebel, ki si svoje bivališče poiščejo tam, kjer je okolje najbolj kakovostno in čisto.

Prenovljen notranji termalni park! Obilje vodnih doživetij v dveh nadstropjih! Pričaka vas svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje, savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.
Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen s toboganom pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost.
Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Telo boste lahko prečistili v finski, parni ali infrardeči savni, osvežitev pa poiskali pri ledenem vodnjaku. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa.

Podrobnosti o ponudniku

Sava Turizem d.d., Prekmurska vas Ajda 4* Superior

Kranjčeva ulica 12
9226 Moravske Toplice
Slovenija

02 512 22 00

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi