Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v King Tut Resortu 4* v Hurgadi!

Resort leži ob peščeni plaži in v bližini koralnega grebena. Na voljo sta dva bazena, eden s 4 tobogani, za zabavo pa je poskrbljeno tudi v diskoteki.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Antalya, Turčija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Fame Beach hotel 4* na Turški Rivieri!

Hotel se nahaja na Turški Rivieri v središču letovišča Kemer. Hotel ponuja zunanji bazen in otroški bazen.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Antalya, Turčija

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Adella Side hotel 4* na Turški Rivieri!

Urejen manjši hotel se nahaja na Turški Rivieri. Hotel je primeren za družine z otroci, saj je na voljo otroški bazen in mini vodni park.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive El Karma Beach Resort 4* v Hurgadi!

Resort leži ob peščeni plaži s pomolom. Na voljo so bazeni ter tobogani, za zabavo pa bodo poskrbeli animacija, živa glasba ter diskoteka.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Alanya, Turčija

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Asia Beach 5* v Turčiji!

All inclusive hotel leži le nekaj metrov stran od peščene plaže. Nudi zunanji bazen in otroški bazen in bazen z vodnim toboganom, ter wellness.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Magic Beach hotelu 4* v Hurgadi!

Uživajte v all inclusive počitnicah v manjšem, urejenem hotelu z bazenom in peščeno plažo pred hotelom.

All inclusive počitnice z letalom v Pharaoh Azur Resortu 5** v Hurgadi v Egiptu: 7x nočitev za 1 osebo v standard 2+2 sobi + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega in otroškega bazena!

Resort leži ob dolgi peščeni plaži v bližini koralnega grebena. Na voljo bazen ter otroški bazen s tobogani, za zabavo pa bodo poskrbeli animacija, živa glasba ter diskoteka.

Pharaoh Azur Resort 5* v Hurgadi, Egipt
Pharaoh Azur Resort 5* v Hurgadi, Egipt
Pharaoh Azur Resort 5* v Hurgadi, Egipt
Pharaoh Azur Resort 5* v Hurgadi, Egipt
Pharaoh Azur Resort 5* v Hurgadi, Egipt
od 1089,00€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Pharaoh Azur Resort 5* leži približno 18 km od mesta Hurgada in 12 km od letališča. Razgiban hotelski kompleks s skupno 360 sobami, trgovinicami ter diskoteko.

Standard sobe so klimatizirane, imajo kopalnico z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, sef, mini bar, brezžični internet (z doplačilom), balkon ali terasa, pogled na vrtin in možnost 2 pomožnih ležišč.  

Na voljo je glavna restavracija, italijanska, azijska, orientalska »a-la-carte« restavracija, bar s prigrizki na plaži, bar pri recepciji, bar ob bazenu ter šiša bar. Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 10.00 - 24.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

Hotelsko ponudbo dopolnjuje zunanji bazen ter otroški bazen s tremi tobogani.

V hotelu so z doplačilom na voljo masaže, savne, parne kopeli, lepotilni salon ter frizer.

Hotel leži ob 280 m dolgi peščeni plaži, v bližini koralnega grebena. Na plaži so na voljo z doplačilom tudi razni vodni športni.

Na voljo so fitnes, tenis, namizni tenis, odbojka na mivki, pikado, lokostrelstvo ter mini golf.

365 dni poletja: Še pred nekaj leti miren in lagoden kraj ob Rdečem morju, je sedaj največji in najbolje obiskan na obali. Tukaj boste našli vse za prijeten oddih: od dobrih in luksuznih hotelov do toplega morja in centra s trgovinami, kavarne, restavracije, bazarje, mošeje, stari del s pristaniščem nekdanje ribiške vasice in še bi lahko naštevali.

V deželi velikega kontrasta med Nilom in puščavo te Egipčani vzamejo za svojega. Rdeče morje je tu znano po izjemno bogatem podvodnem svetu, ki ga boste lahko raziskovali med potapljanjem, snorkljanjem ali samo s prijetnim sprehodom ob vodi. Morje v Hurgadi ima celo leto kopalno temperaturo, plaže so dolge in kar vabijo, da nanje položite pisano brisačo.

Ponudba je del kategorij: