SUPER CENA za POZDRAV POLETJU za 2 osebi v izjemnem Grand Hotelu View 4* v Postiri na Braču: 2x nočitev s polpenzionom v superior sobi z balkonom in pogledom na morje + neomejena uporaba SPA relax cone + penina Perla Rosé in voda Jana v sobi + wi-fi!

Nepozaben oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
Grand hotel View 4*, Postira, Brač: pomladni oddih
462,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,31€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 14. 6. do 30. 6. 2024 (odhod).
  • Rezervacijo termina lahko opravite po nakupu kupona direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan (preko povezave v zavihku Moji kuponi) ali s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 00385 51 800 480. Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti namestitvenih kapacitet. Razpoložljivi termini se sproti posodabljajo in so v koledarju označeni zeleno. Termini, ki niso označeni, niso na voljo.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost spremembe rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,50 €/osebo/noč.
  • Ugodnosti za otroke: 1 otrok do 11,99 let biva gratis; 2. otrok do 11,99 let 55 €/osebo/noč; otrok nad 12 let ali dodatna odrasla oseba na pomožnem ležišču 88 €/noč.
  • Možna doplačila: dodatna nočitev 211 €/sobo/noč; 10 €/dan za parkiranje na zunanjem parkirišču; 15 €/dan za parkiranje v garaži;25 €/dan za bivanje hišnega ljubljančka.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost (po predhodni potrditvi recepcije hotela).
  • Ponudba vsebuje: nepozaben prvomajski oddih za 2 osebi v izjemnem Grand Hotelu View 4* v Postiri na Braču: 2x nočitev v superior dvoposteljni sobi z enim pomožnim ležiščem, balkonom in pogledom na morje + polpenzion (zajtrk in večerja z vključeno brezalkoholno pijačo iz šankomata ob obrokih) + penina Perla Rosé 0,75l in steklenica negazirane vode Jana 0,75l v sobi ob prihodu + vsakodnevno dopolnjevanje 3 vrst čaja Alhaus in 3 kom. instant vrečk Nescafé + neomejena uporaba SPA relax cone (za starejše od 16 let) + wi-fi.
  • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona lahko v času bivanja koristite tudi 20 % popusta na vse masaže in wellness tretmaje.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Grand hotel View ponuja luksuzne opremljene sobe, zelene vrtove na balkonih in spektakularni razgld na morski horizont in planino Biokovo, notranji in zunanje bazene s prostorom za sončenje in edinstvene tretmaje v sodobno urejeni wellness in spa oazi. Hotel stoji le nekaj korakov od morja, v neposredni bližini plaž s kristalno čistim, modrim morjem, in je idealno izhodišče za odkrivanje čarov otoka Brača in ustvarjanje izjemnih trenutkov, ki vam bodo za vedno ostali v spominu.

SOBA
Superior dvoposteljna soba je prostorna soba s pogledom na morje in balkonom z majhnim sredozemskim vrtom. V sobi je na voljo eno pomožno ležišče. Soba je klimatizirana, ima LCD SAT TV, telefon, sef, minibar, aparat za kavo in čaj, tuš, sušilnik za lase, brezplačen wi-fi, na povpraševanje pa so na voljo tudi otroška posteljica, baby phone, grelnik za stekleničke, koš za plenice ter miza za previjanje in kopanje.

BAZENI
Gostom so na voljo zunanji in notranji ogrevani bazeni, otroški bazen, prostor za sončenje s krasnim pogledom na morje, ležalniki in senčniki ter tuši.

WELLNESS & SPA
Sodobna wellness in spa oaza ponuja ogrevani notranji bazen z ležalniki, savne (ledena savna, suha savna, system savna), relax cono in tretmaje za obraz in telo (doplačilo).

Podrobnosti o ponudniku

Adria Coast turizam d.o.o., Grand hotel View 4*

Vrilo 42
21410 Postira
Hrvaška

00385 51 800 480
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi