SUPER CENA za 60-minutni tretma TKM v Studiu za tradicionalno kitajsko terapijo Yao Junhao: diagnostični pregled + terapija akupunkture! Yao Junhao je zdravilec tradicionalne kitajske medicine z več kot 30-letnimi izkušnjami!

TKM obravnava bolnika celostno, upoštevajoč fizične, čustvene in energetske vidike njihovega zdravja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi!

42,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,21€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 040 894 505.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka od 9.00 do 13.00 ter od 14.00 do 17.00, ob sobotah od 9.00 do 13.00.
  • Ponudba vsebuje: 1x 60-minutni tretma TKM v Studiu za tradicionalno kitajsko terapijo Yao Junhao: diagnostični pregled + terapija akupunkture.

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) je sistem zdravstvene oskrbe, ki se je razvijal v kitajski kulturi skozi tisočletja. Temelji na celostnem razumevanju telesa in njegovega delovanja ter se osredotoča na vzroke bolezni, ne samo na njihove simptome.

Aurikuloterapija je metoda alternativne medicine, ki se osredotoča na zdravljenje različnih telesnih težav s stimulacijo točk na ušesih. Ta terapija temelji na prepričanju, da so točke na ušesih povezane s različnimi organi in deli telesa ter da stimulacija teh točk lahko prinese olajšanje ali zdravljenje različnih stanj.

Zdravilec tradicionalne kitajske medicine Yao Junhao

Z več kot 30-letnimi izkušnjami v tradicionalni kitajski medicini (TKM) je svojo poklicno pot začel s pridobitvijo diplome na Oddelku za akupunkturo in kostno medicino na Fakulteti za tradicionalno kitajsko medicino v provinci Hubei. Po uspešno zaključenem študiju leta 1994 je svoje znanje nadgrajeval in se specializiral na različnih zahtevnih področjih. Njegovo delo v oddelkih za akupunkturo v vodilnih bolnišnicah TKM na Kitajskem mu je omogočilo pridobitev naziva pomočnika glavnega zdravnika. Nadaljeval je študij na Kitajskem rehabilitacijskem raziskovalnem centru v Pekingu, kjer se je posvetil rehabilitaciji možganskih poškodb in možganske kapi.

V bolnišnici Wuhan Tongji na nevrološkem oddelku je dodatno poglabljal svoje znanje in veščine. Specializacija obsega zdravljenje širokega spektra bolezni, ki prizadenejo nevrološki in mišični sistem. Med drugim uspešno obravnava posledice cerebrovaskularnih bolezni, različne vrste glavobolov, vrtoglavice, akutne in kronične športne poškodbe, bolezni sklepov, protin, obrazni nevritis, motnje spanja, alergije, bolečine v prsih, kašelj, astmo, neredne menstruacije in depresijo. Od njegovega prihoda v Slovenijo januarja 2011, je z uporabo metod TKM pomagal več tisoč ljudem pri njihovih težavah. Njegovo delo in predstavitve TKM na televiziji so bile pozitivno sprejete, kar ga navdaja z upanjem, da je v zadnjih letih pripomogel k širjenju zavedanja in priznanja učinkovitosti tradicionalne kitajske medicine.

Podrobnosti o ponudniku

LI HAO d.o.o., Studio za tradicionalno kitajsko terapijo Yao Junhao

Peričeva ulica 31
1000 Ljubljana
Slovenija

040 894 505
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: