Popolni prvomajski prazniki! SUPER CENA za morski oddih za 2 osebi v hotelu Loža** v Novalji: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + ribiški večer 1.5. z ribjimi specialitetami in živo glasbo + wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Hotel Loža**, Novalja: prvomajski oddih
Hotel Loža**, Novalja: prvomajski oddih
Hotel Loža**, Novalja: prvomajski oddih
Hotel Loža**, Novalja: prvomajski oddih
Hotel Loža**, Novalja: prvomajski oddih
179,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Loža je prijeten hotel z neposrednim razgledom na pristanišče v Novalji, neposredno v srcu mesta ter v neposredni bližini največje plaže za zabave v Evropi - plaže Zrće. Od maja do septembra se na plaži odvijajo tedenski festivali z mednarodno priznanimi glasbeniki. Prav zato je hotel Loža idealna izbira za počitnice v času festivalov in dogodkov.

Zato ne zamudite priložnosti za počitnice v samem centru Novalje, na glavnem mestnem trgu. V hotelu Loža** boste uživali v objektu na mestni sprehajalni poti ob vrhunskih storitvah in zabavi.

SOBA
Gostom je na voljo 40 klimatiziranih namestitvenih enot. V sobi so francosko ležišče, klima, WiFi in delovna miza. Iz sobe je razgled na morje ali mesto.

PLAŽE IN ZALIVI
Otok Pag je največji raj za ljubitelje zabave, ponuja pa celo vrsto krasnih možnosti za miren oddih. Ob obali je cela vrsta dolgih plaž, krasnih zalivov in odličnih lokacij za potapljanje. Mirne in samotne plaže so le nekaj minut vožnje stran. Spakirajte kopalke, brisačo in kremo za sončenje in uživajte na soncu.

PLAŽA ZRĆE
Plaža Zrće je idealna lokacija za vse, ki si želite poleg sonca in morja izkusiti tudi nepozabne zabave, odlične klube in dobro glasbo. Štirje odprti klubi Papaya, Aquarius, Noa in Kalypso se lahko zabavate cel dan in noč. Še posebej legendarne so after beach zabave, ki se v poletnih mesecih odvijajo vsak dan.