SUPER CENA za obnovljen računalnik HP EliteDesk 800 G3 DM: procesor Intel Core i5-7500T (2,7 GHz), 16 GB RAM DDR4, 256 GB SSD, grafika Intel HD 630, prednameščen Win 10 Home Refubished + 2 leti garancije!

Velika moč v majcenem ohišju!

239,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,20€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Naročilo izvršite direktno (avtomatično) ob nakupu kupona preko sistema na 1nadan.si.
  • Naročeno prejmete po pošti v 3 delovnih dneh, v primeru večjega povpraševanja pa najkasneje v 14 delovnih dneh od oddaje naročila. Poštnina ni vključena v ceno in znaša 6,50 € za pošiljanje na območju Republike Slovenije.
  • Možno doplačilo: Windows 10 Pro za podjetja 30,50 € z DDV.
  • Ponudba vsebuje: 1x obnovljen računalnik HP EliteDesk 800 G3 DM: procesor Intel Core i5-7500T (2,7 GHz), 16 GB RAM DDR4, 256 GB SSD, grafika Intel HD 630, prednameščen Win 10 Home Refubished + 2 leti garancije.

HP EliteDesk 800 G3 DM je zmogljiv in kompakten namizni računalnik s hitrim štirijedrnim procesorjem Intel Core i5-7500T (2,7 GHz), 16 GB pomnilnika ter veliko prostora za podatke s hitrim diskom SSD. Zasnovan je za zmogljivost, zabavo in zaščito, več kot dovolj zmogljiv je pa za vsa pisarniška opravila, brskanje po spletu in videokonference.

Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršnakoli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen računalnik pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljenega računalnika pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Podrobnosti o ponudniku

Recosi, svetovanje, storitve, trgovina in posredništvo d.o.o.

Partizanska ulica 24
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija

031 025 605
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: