SUPER CENA na paket 5 tretmajev za oblikovanje telesa v Masažnem salonu Maya v Ljubljani: 5x 60 min maderoterapija telesa + 5x 30 min infrardečega segrevanja + 5x 30 min preso terapije (limfne drenaže) in body wrap!

Za popolno postavo!

465,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,33€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 10. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 031 384 676.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: paket 5 tretmajev za oblikovanje telesa v Masažnem salonu Maya v Ljubljani: 5x 60 min maderoterapija telesa + 5x 30 min infrardečega segrevanja + 5x 30 min preso terapije (limfne drenaže) in body wrap.

Znebite se maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih, aktivirajte metabolizem in izboljšajte limfni pretok!

Maderoterapija
telesa je masažna tehnika, ki izhaja iz Kolumbije. Izvaja se s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki in lopatico, ki razbijajo maščobne celice. Je naravna in efektivna metoda odstranjevanja celulita in maščob.

Maderoterapija vpliva na:
zmanjševanje obsega zadnjice
pospešitev proizvodnjo kolagena v koži
kožo oskrbi s kisikom in izboljša njen tonus
odpravljanje celulita
aktivacijo limfnega sistema
odstranjevanje toksinov
metabolizem ter izločanje vode iz telesa

Po terapiji je potrebno piti dovolj tekočine, da se maščobe in toksini lahko izločijo iz telesa. Po terapiji je priporočljivo vsaj pol ure gibanja. Pravilno izvedena maderoterapija ne boli in ne pušča modric. Izboljšan videz kože je viden že po prvi terapiji, za res dober učinek odstranjevanje celulita pa je navadno potrebnih do 10 terapij. Za večji učinek se lahko kombinira s presoterapijo, infrardečim segrevanjem ali body wrappingom. Izvaja se z anticelulitnim oljem ali termo kremami.

Infrardeče segrevanje
S pomočjo IR energije se sprošča toplotna energija, ki ima neposreden učinek na strukturo maščobnih celic. S tem se cirkulacija krvi in limfe pospešita, pospeši se metabolizem ter biokemijska reakcija, katera povzroči razkroj maščobnih celic.

Poleg tega IR toplotna energija pripomore k pospeševanju presnovnih procesov in povečanju aktivnih celic. Učinek se poveča v kombinaciji s preso terapijo, lahko z body wrapingom. IR segrevanje in presoterapija se izvajata z istim aparatom samostojno ali istočasno.

Presoterapija
Svet kozmetike in terapije telesa je zelo širok z različnimi metodami za doseganje zmanjšanja celulita, maščobnih celic in gladke kože. Presoterapija je zaradi vseh pozitivnih učinkov na telo postala zgled.

Najpomembnejše koristi terapije so:
sprostitev mišic
zmanjšanje celulita in obsega telesa
izločanje toksinov in odvečne vode
lepši in povišan tonus kože
povišanje imunosti
zmanjševanje bolečin
uravnavanje prebave

Aparat s točno določenimi rahlimi pritiski spodbudi kroženje limfe v telesu, zato mora marsikdo takoj po terapiji na vodo. Takoj po tretmaju bo tudi občutek v telesu lažji, z lažjimi nogami. Za topljenje maščob je idealna v kombinaciji z IR segrevanjem.

Podrobnosti o ponudniku

Maja Husić s.p., Masažni Salon Maya

Vodnikova cesta 187
1000 Ljubljana
Slovenija

031 384 676
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: