SUPER CENA za luksuzni pomladni oddih za 2 osebi v edinstvenem Grand Hotelu Brioni 5*, Radisson Collection: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi Collection Room s pogledom na  park + pijača dobrodošlice v lobby baru + uporaba notranjega ogrevanega bazena, fitnesa in savn!

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE! Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
450,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,25€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
Poglej ponudbo
370,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov in jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2024 (odhod).
  • Potrebna rezervacija s šifro kupona najkasneje 3 dni po nakupu kupona preko e-maila: [email protected] (ob delovnikih) ali [email protected] (vse dni v tednu) ali na telefon: 00385 52 529 400 - ob rezervaciji je potrebno navesti točno število oseb, in pri otrocih pa tudi starost. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: en otrok do 5,99 let v postelji s starši biva gratis; otrok od 6. leta naprej 80 €/noč.
  • Možna doplačila: Collection Room s pogledom na morje 30 €/paket; Collection Room s panoramskim pogledom na morje 50 €/paket.
  • Možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost.
  • Ponudba vsebuje: luksuzni pomladni oddih za 2 osebi v edinstvenem Grand Hotelu Brioni 5*, Radisson Collection v Puli: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi Collection Room s pogledom na  park + pijača dobrodošlice v lobby baru (1x/osebo) + uporaba notranjega ogrevanega bazena, fitnesa in savn v hotelu + wi-fi in parkiranje.
  • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona lahko v času bivanja koristite tudi 10 % popusta v restavraciji Sophia in 20 % popusta na wellness tretmaje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel Pula stoji v turističnem centru Punta Verudela, tik ob morju. Hotel je obdan s sredozemskim rastlinjem in ponuja krasen razgled na razvejano obalo in sprehajalno pot. Hotel je bil v letu 2022 popolnoma obnovljen in predstavlja enega najbolj cenjenih hotelov na Hrvaškem, ki je z morjem povezan z nizom terasastih plaž.

COLLECTION ROOM, POGLED NA PARK
Velika je 23 m2 in ima krasen razgled na vrt z avtohtonim rastlinjem in je primerna za največ dve osebi. Opremljena je z veliko zakonsko posteljo ter kopalnico s tušem, sušilnikom za lase in luksuznimi toaletnimi potrebščinami. Soba je tako imenovana "pametna soba", v kateri luči, TV in klimo krmilite s hotelsko aplikacijo. Na voljo je super-hitri brezžični dostop do interneta, 55-palčni ploski pametni televizor, telefon z direktno linijo, sef dimenzij prenosnika, aparat za espresso kavo ILLY, mini hladilnik, copati in kopalni plašč, likalnik in likalna deska (na zahtevo) ter večerno pospravljanje z izbiro vzglavnikov in darilcem za lahko noč.

PLAŽE IN BAZENI
Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel stoji tik nad plažo Brioni, kamnito plažo z urejenimi prostori za sončenje, manj kot 300 m od hotela sta pa sta še prodnati plaži Ambrela in Havajska uvala. Polotok Verudela, kjer stoji hotel, ponuja kilometre dostopne obale, na kateri lahko vsakdo najde svoje mesto pod soncem. Notranji in zunanji bazen hotela imata spektakularen pogled na kristalno čisto Jadransko morje.

NOTRANJI BAZEN
Bazen v whirlpoolom je velik 110 m2 in globok 1,35 m ter napolnjen s sladko vodo. Ležalniki ob bazenu so vključeni v ceno, na ležalnikih so na voljo brisače.

WELLNESS & SPA (doplačilo)
Wellness in spa center hotela, Gemma di Brioni, se razteza v dveh etažah in ponuja vrsto inovativnih tretmajev za obraz in telo, savne, ledeni tuš, hralnilne kopeli, masaže, manikiro, pedikuro in še veliko več v sodobno opremljenem interjerju, zasnovanem, da zbudi občutek "well-beinga" ob vsakem obisku.

KULINARIKA
Gostje lahko izbirajo med vrsto restavracij in barov, kjer lahko uživajo v lokalni in mednarodni kuhinji, hitrih prigrizkih, avtorskih koktajlij in številnih drugih okusih v sodobno urejenih prostorih.

AKTIVNOSTI
Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel ponuja fitnes center hotela ali športni center bližnjega naselja Park Plaza Verudela. Sprostite se, uživajte in se zabavajte.

Podrobnosti o ponudniku

Arena Hospitality Group d.d., Grand Hotel Brioni 5*, Radisson Collection

Verudela 16
52100 Pula
Hrvaška

00385 52 529 400

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi