Popolne počitnice v Umagu! SUPER CENA za odličen oddih za 2 osebi v Umagu, v Villi Istriana B&B 4*: 3x nočitev s polpenzionom v spa sobi + dodatne aktivnosti (degustacija olivnega olja, vina, rakije) + najem koles + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 75,80 €. Razliko 303,20 € do polne cene (379,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Villi Istriana B&B 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
75,80€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
303,20 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,38€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
41,80 €
Plačilo pri ponudniku: 167,20€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
59,80 €
Plačilo pri ponudniku: 239,20€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
53,80 €
Plačilo pri ponudniku: 215,20€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
49,00 €
Plačilo pri ponudniku: 280,00€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
77,00 €
Plačilo pri ponudniku: 382,00€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
59,00 €
Plačilo pri ponudniku: 320,00€
Super cena
Villa Istriana B&B 4*, Umag: wellness oddih
Poglej ponudbo
119,00 €
Plačilo pri ponudniku: 420,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2024 (odhod)
  • Obvezna predhodna rezervacija na e-mail: [email protected] ali telefon: 00385 91 616 71 06
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Prijava od 14.00, odjava do 10.00. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v Umagu, v Villi Istriana B&B 4*: 3x nočitev v spa sobi s hidromasažno kadjo + bogat samopostrežni zajtrk ali postrežen zajtrk v sobi + postrežna večerja (ribji ali vegeterjanski meni) + možnost udeležbe na dodatnih aktivnostih (degustacija lokalnega olivnega olja, degustacija lokalnih vin, alkoholni ali brezalkoholni Cocktail 5 €,  degustacija na osnovi tartufa, degustacija žganja)  + brisača, kopalni plašč, copati + presenečenje v sobi za njo in njega (po predhodnem dogovoru) + 1x 2-urni najem kolesa + pijača dobrodošlice (čaj ali kava, ali domače žganje) + aperitiv pred večerjo (Aperol Spritz) + kuharski tečaj priprave istrskih testenin in njokov + možnost udeležbe na delavnicah (obvezna prijava pred prihodom): vodena meditacija in dihalne vaje Finger breathing, ter za konec še energetsko čiščenje ALI zvočna kopel za harmonizacijo leve in desne hemisfere možganov, z uporabo 4 aku točk in dihalne vaje za sprostitev telesa z namenom osredotočenosti, ter za konec še energetsko čiščenje + individualni posvet na recepciji za obisk romantičnih točk v Istri + wi-fi in parkirno mesto.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
  • Vrednost kupona je 75,80 €. Razliko 303,20 € do polne cene (379,00 €) plačate direktno ponudniku.
  • Akcija 1nadan: ob koriščenju kupona prejmete popust na naslednje storitve: 20 % popust na masažo obraza; 25 % popust na masažo telesa (masaža s čajem, aromaterapija, čokoladna masaža, masaža s kamni, maderoterapja + vakuum terapija); 20 % popust na Theta healing meditacijo; 25 % popust na individualno vodeno meditacijo in zvočno kopel; 25 % popust na masažo obraza z brisačo + piling s suho rokavico za obraz, vrat in dekolte; 30 % popust na razstrupljevalne vaje dihanja + paket presne hrane; 20 % popust na masažo obraza z gorskim kamnom in vodena maditacija.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Z zelenjem obdana Wellness Villa Istriana se nahaja v mirnem naselju Murine, nedaleč od Umaga. Zasebni wellness v objektu vam bo zagotovil nepozabne počitnice. Wellness Villa Istriana ponuja najboljše za brezskrben počitek ali pa zagotovi vse potrebe službenih potovanj kot tudi družinskih počitnic. Doživite Istro v polnem sijaju, poskusite avtohtone dobrote, kot sta domače oljčno olje in kakovostno vino.

V manjšem družinskem objektu Wellness Villa Istriana ponujajo tudi ribje večerje po naročilu iz dnevnega ulova rib, sami tudi gojijo ostrige in školjke, lastnikov sin, ki je profesionalni kuhar, pa za vas pripravlja sveža živila in dnevne menije, ki spodbujajo uživanje v različnih kombinacijah okusov in edinstvena predstaviitve hrane. Jedilnik je sezonski, navdihujejo ga sestavine, temelji pa na kombinaciji tradicionalne istrske kuhinje z elementi moderne kuhinje.
Druga posebnost restavracije je, da ponuja hrano lokalnih malih pridelovalcev vina, olja, zelenjave in drugih izdelkov. S tem gostom nudijo spoznavanje pravih okusov Istre. Ko prispete v objekt, vas bo toplo sprejel lastnik, ki se šali, da je del inventarja, prijazno osebje pa vam bo pomagalo s priporočili za ogled čudovitih istrskih destinacij, ki so jeseni še posebej privlačne.

Podrobnosti o ponudniku

Modicus d.o.o., Villa Istriana

Prva ulica 2a
52470 Umag
Hrvaška

00385 91 616 7106
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi