Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Bednja, Hrvaška

Čudovit pomladni oddih s polpenzionom v hotelu Trakošćan 4*

Pozdrav pomladi v pravljičnem Trakošćanu! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
Bednja, Hrvaška

Romantični dnevni paket za oba v hotelu Trakošćan 4*

Romantični oddih v Trakoščanu!

SUPER CENA za čudovit družinski oddih za 2 odrasla in 2 otroka do 11,99. leta v hotelu Trakošćan 4*: 2x nočitev v družinski sobi s polpenzionom + zmajev piknik za otroke + uporaba hotelskega bazena, notranje finske savne, zunanje panoramic finske savne + wi-fi in parkirišče!

Zmajev vikend v Trakošćanu!

Hotel Trakošcan 4*: zmajev vikend, družinski oddih
Hotel Trakošcan 4*: zmajev vikend, družinski oddih
Hotel Trakošcan 4*: zmajev vikend, družinski oddih
Hotel Trakošcan 4*: zmajev vikend, družinski oddih
330,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Trakošćan v Zagorju stoji v pravljičnem okolju blizu enega od najlepših in najbolje ohranjenih gradov bogate hrvaške dediščine, navedenem na seznamu najlepših gradov Evrope. Nekdanji rezidenčni dvorec, ki ga obdajata romantično jezero in travnik, je zdaj muzejsko področje, bogato z zgodovinsko vsebino.

NOTRANJI BAZEN
Poleg tega, da vas bo obisk bazena takoj osvežil, dokazano je, da bazen prav tako skrajša čas okrevanja po treningu ter zmanjša učinek mogočnih poškodb mišic. Plavanje v bazenu krepi in aktivira vse mišične skupine in pomaga pri sprostitivi po napornem dnevu, vrača tonus koži.

WELLNESS
Na voljo je brezplačna uporaba notranje finske savne in zunanje panoramic finske savne. Možnost doplačila za turško savno. Z doplačilom si lahko privoščite še različne masaže (relax masaža, hitra masaža, za nosečnice, otroke) ali najem whirlpoola s šestimi šobami v sedečih delih in eno v sredini. Kombinacija nežnih učinkov masažnih šob in vroče vode je znana zaradi številnih prednosti.

Petek:
16.00-17.00 - Vabljeni na Fantasy Weekend: uvod v tematski vikend z maskoto Dragon, ki bo otroke popeljala v čarobni domišljijski svet.
17.00 18.00 - Tekmovanje v lokostrelstvu: otroci tekmujejo v lokostrelstvu, ki cilja na zmaje in domišljijska bitja.
20.00-21.00 – Mini Disco: plesna zabava z animatorji in maskoto Zmajkom.

Sobota:
10.00-12.00 – Ustvarjalna delavnica: izdelovanje mečev in ščitov, kjer lahko otroci pustijo prosto pot domišljiji in ustvarijo svoje viteške relikvije.
13.00-14.00 – Zmajev piknik za otroke ob vznožju gradu Trakošćan.
16.00-17.00 – Sabljaški turnir: otroci sodelujejo v varni simulaciji sabljanja, kjer lahko pokažejo svoje viteške sposobnosti.
17.00-18.00 - Igra Iskanje zmajevega ognja: pustolovska igra, v kateri otroci pomagajo zmaju najti izgubljeni ogenj.
20.00-22.00 - Kids Disco Party: večerna zabava s plesom v kostumih in igrami v duhu pravljic in legend.

Nedelja:
10.00-11.00 - Izdelava samorogove glave: otroci na ustvarjalni delavnici ustvarjajo domiselne samoroge.
11.00-12.00 - Zaključna predstava 'Zmajeva pustolovščina': zadnja predstava, kjer otroci s pomočjo izdelanih rekvizitov princu pomagajo v epskem obračunu z Zmajem.

GRAD TRAKOŠČAN
Trakošćan je nastal ob koncu 13. stoletja izključno za obrambne namene severozahodne Hrvaške in je služil za nadzor poti med Ptujem in Bednjansko dolino. V zgodovinskih listinah je omenjeno, da je leta 1399 ogrski kralj Sigismund Luksemburški celotno Zagorsko grofijo podaril celjskemu grofu Hermanu II. Tako je dvorec Trakošćan ostal v lasti Celjskih grofov vse do sredine 15. stoletja.

Ponudba je del kategorij: