Idilično Prekmurje! SUPER CENA za krasen oddih za do 7 oseb v Panonski vasi: 2x nočitev v Panonski vili + 2x kopalna karta za Terme 3000 + posteljnina, brisače in osnovni kuhinjski pribor + wi-fi!

Vključeni kopalni karti! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
336,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,68€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 1. 9. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na mail: [email protected] ali telefon: 031 758 000.
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična in promocijska taksa za odrasle osebe 2 €/osebo/dan; turistična in promocijska taksa za otroke 7-18 let 1 €/osebo/dan.
  • Možna doplačila: zajtrk 10 €/osebo/dan; hišni ljubljenčki 10 €/dan; zgodnji prihod (do 14.00) 20 €/apartma oz 40 €/Panonsko vilo.
  • Prijava od 14.00 do 18.00, odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: krasen oddih za do 7 oseb v Panonski vasi: 2x nočitev v Panonski vili + 2x kopalna karta za Terme 3000 + posteljnina, brisače in osnovni kuhinjski pribor + wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

Srce Panonske vile je velika in skrbno urejena kuhinja iz lesa z jedilno mizo za 8 oseb. Gostom so na voljo vsi sodobni kuhinjski pripomočki. Kuhinja in jedilnica sta združeni z dnevno sobo, od koder lahko gostje stopijo na teraso. S terase lahko vidite posevke in koruzna polja. Kjer si lahko ogledate galerijo, najdete zakonske postelje za 4 osebe s kopalnico, spodaj pa sta tudi spalnica za 3 goste in kopalnica.

Podrobnosti o ponudniku

GRAJSKI VRTOVI D.O.O., Panonska vas

Tešanovci 11P
9226 Moravske Toplice
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: