Prepustite se glasbi in zaplešite! -50% na 2-mesečni (8x 60 min) začetni tečaj SALSE za par, v plesni šoli Samba v Mariboru! Naučite se novih plesnih korakov!

Zavrtite se ob vročih ritmih!

Plesna šola Samba: začetni tečaj salse za par
Plesna šola Samba: začetni tečaj salse za par
60,00€
Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,30€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite največ 1 (enega) na posamezno osebo, ostale podarite. 1 kupon velja za 2 osebi (plesni par).
  • Kuponi so unovčljivi do 6. 7. 2024 oz. na drugi vaji. Kasneje kupona zaradi potrebnega predznanja žal ne bo možno unovčiti, saj bi s tem otežili delo v skupini.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 513 655 ali preko e-maila [email protected] s pripisom: priimek + šifra kupona + salsa + kraj izvedbe. 
  • Termini in lokacije tečaja: ob petkih, ob 18.00, Plesna šola Samba, center Jager Melje, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor; ob petkih, ob 18.00, Plesna šola Samba, Qcenter Ptuj, Puhova ulica 21, 2250 Ptuj.
  • Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe terminov. 
  • Tečaj zajema 8 vaj, zato prosijo, da se pridružite že pri prvi ali drugi vaji, v nasprotnem primeru imate manj vaj.
  • Ponudba vsebuje: 1x 2-mesečni (8x 60 min) začetni tečaj salse za par, v plesni šoli v Mariboru.

SALSA
Ko govorimo o salsi, nas ime spomni na omako, mešanico različnih začimb, na zvrst glasbe v New York priseljenih porotoričanov in kubancev, ki so svoje vroče ritme prepustili mešanju z bolj jazzovskimi zvoki Severnoameričanov, priseljenih Afričanov in seveda tudi z ostalimi takrat obstoječimi glasbenimi stili ali pa na strasten in vedno bolj popularen ples. Gre za ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze in pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

Tečaj salse v plesni šoli Samba vam bo sprva ponudila znanje osnovnih korakov salse ter nato z vsako nadaljnjo stopnjo, vaše plesno znanje stilsko, tehnično, ritmično in melodično nadgrajevala. Vsaka stopnja je sestavljena iz osmih vaj po 60 minut. Pri salsi ni ovir, ni omejitev – je samo neskončna zabava, ki vas bo vsakič bolj zasvojila in popeljala v čudovit svet salse!

Plesna šola Samba se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev.Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karieri je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Zakaj se odločiti za njihovo plesno šolo:
- zato ker sta pri njih pozitivno vzdušje in zabava obvezna
- zato ker so kot plesni klub Samba vključeni v Plesno zvezo Slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
- zato ker imajo ugodne cene in strokovni kader
- zato ker imajo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
- zato ker se tudi v prostem času družimo in so kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del najihove družine se jim pridruži!

V okviru plesne šole Samba organiziramo tudi plesne večere po vsej Sloveniji,  na Hrvaškem, slovenskih termah in še marsikje drugje – za več informacij povprašajte ponudnika na plesnih vajah!

Podrobnosti o ponudniku

Društvo plesni center Samba, Plesna šola Samba

Kraljeviča Marka ulica 19
2000 Maribor
Slovenija

041 513 655
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi