Za sijočo kožo! -50% na cca 75-minutni GLOWING SKIN HYDRAFACIAL tretma, ki združuje 3 tehnologije v eni napravi: vakuumska vodna abrazija + diamantna vakuumska vodna abrazija + radiofrekvenca, v salonu Lotus, točka kozmetike in estetike!

Vaša koža bo videti bolj sijoča, čista in mlajša!

45,00€
Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-50%
Prihranek:
45,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,23€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 10. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 070 501 626.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Delovni čas: po predhodnem dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 1x cca 75-minutni GLOWING SKIN HYDRAFACIAL tretma, ki združuje 3 tehnologije v eni napravi: vakuumska vodna abrazija + diamantna vakuumska vodna abrazija + radiofrekvenca, v salonu Lotus, točka kozmetike in estetike.

HYDRAFACIAL

S posebnimi ročkami in dodatkom kislin ter serumov spodbudimo kožo, da se obnavlja.

S tretmajem izvedemo nežno diamantno abrazijo, vodno abrazijo, kislinsko nego. Z vakuumom nežno očistimo kožo in odstranimo odmrle celice, diamantna abrazija naredi kožo napeto in sijočo, tako tudi nežne kisline rahlo prodrejo v kožo in povzročijo čiščenje por in pomlajevalni efekt. Dodatek radiofrekvence spodbudi proizvodnjo kolagena in elastina.

Terapija je namenjena vsem vrstam kože, mastni, starajoči ter občutljivi in kuperozni koži.

Koža je po tretmaju sijoča, ten je poenoten, izvede se detox in vakuumska limfna drenaža obraza, pore so očiščene, na koži se zmanjšajo nepravilnosti, poveča se vlažnost in elastičnost kože, dosežen je lifting efekt in večji tonus kože, z radiofrekvenco pa se sproži tudi stimulacija kolagena, elastina in hialurona.

Kozmetični salon Lotus ponuja visoko kakovostne kozmetične storitve in sledi najnovejšim trendom v svetu nege kože in lepote. Na točki kozmetike in estetike lahko za trenutek pozabite na vsakdanje skrbi in se sprostite in uživate. Tu se prepletata lepota in strast.

Podrobnosti o ponudniku

PETRA ČOŽ, S.P., Lotus, točka kozmetike in estetike

Koseška cesta 8
1000 Ljubljana
Slovenija

070 501 626
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: