Spring Break na morju! SUPER CENA za oddih za 2 osebi v Hotelu Korkyra 4* v Veli Luki na prelepi Korčuli: 3x nočitev z bogatim polpenzionom + pijača dobrodošlice + neomejena uporaba zunanjega bazena, savne in telovadnice + wi-fi in parkiranje!

PRVOMAJSKE POČITNICE! Ne spreglejte vseh opcij bivanja v Hotelu Korkyra 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
Hotel Korkyra 4*, Vela Luka, Korčula: pomladni oddih
399,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi.
  • Kuponi so unovčljivi od 27. 4. do 12. 5. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 385 20 601 000. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Ko je rezervacija potrjena, je ni mogoče odpovedati ali spremeniti.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,60 €/osebo/dan.
  • Ugodnosti za otroke: otrok do 2,99 let biva brezplačno; otrok od 3 do 11,99 let 30 €/dan, otok 12-15,99 let 40 €/dan.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00. Možnost pozne odjave glede na razpoložljivost.
  • Ponudba vsebuje: pomladni oddih za 2 osebi v Hotelu Korkyra 4* v Veli Luki na prelepi Korčuli: 3x nočitev z bogatim polpenzionom + pijača dobrodošlice + neomejena uporaba zunanjega bazena, savne in telovadnice + neomejena uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu (odvisno od razpoložljivosti) + wi-fi in parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Korkyra 4* stoji v samem centru Vele Luke, v mirnem predelu, nedaleč od mestnega pristanišča. Že več let je najpomembnejši hotel v mestu, ki povezuje življenjski slog z individualno skrbjo za gosta.
Notranjost hotela je popolnoma preurejena, v celoti pa je obnovljena tudi njegova edinstvena fasada. V hotelu je 58 dizajnerskih sob, wellness center, restavracija za 120 oseb v zaprtem delu in 140 na terasi, bar in bazen v notranjem dvorišču.

Otok Korčula je eden najlepših otokov na Jadranu, šesti največji in drugi najbolj naseljeni otok na Hrvaškem (ima okoli 16.000 prebivalcev). Tri najpomembnejša mesta na otoku so Korčula, ki je srce otoka in ji pravijo tudi mali Dubrovnik, Blato, najbogatejše mesto na otoku, in Vela Luka, relativno novo mesto z največjim številom prebivalcev (4.100).
Otok Korčula je dolg 46 km v smeri vzhod-zahod, razdalja med severno in južno obalo pa znaša 5-10 km. Na severni obali otoka so pristanišča Korčula, Žrnovska Banja, Račišće, Babina in Prigradica. Vela Luka, največja in najbolj zaščitena uvala s pristaniščem, ki jo s severa in juga dodatno ščitijo zeleni hribi, pa leži na skrajnjem zahodu otoka. Z več kot 2.600 sončnih ur letno je Vela Luka najbolj sončni kraj na celotnem Jadranu.
Vela Luka se ponaša s panoramskim razgledom in prijetno sredozemsko klimo, predvsem pa s kristalno čistim morjem, še posebej na bližnjem otoku Proizdu, ki ga je Hrvaška turistična zveza leta 2007 proglasila za plažo leta.

Podrobnosti o ponudniku

Facta Vera d.o.o., Hotel Korkyra**** Korčula

Obala 3 21
20270 Vela Luka
Hrvaška

00385 20 601 000
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi