SUPER CENA za nepozabno 8-dnevno križarjenje po Jadranu na leseni motorni ladji Stončica kategorije Comfort plus za 1 osebo: 7x nočitev s polpenzionom v klimatizirani kabini z lastno kopalnico + pijača dobrodošlice + pristaniške pristojbine + 2x brisača + wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini križarjenja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

MS Stončica: križarjenje po Jadranu
MS Stončica: križarjenje po Jadranu
MS Stončica: križarjenje po Jadranu
MS Stončica: križarjenje po Jadranu
MS Stončica: križarjenje po Jadranu
578,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,89€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi v terminih 29. 6.-6. 7. (A1), 13. 7.-20. 7. (A2), 27. 7.-3. 8. (A3), 3. 8.-10. 8. (A2) in 24. 8.-31. 8. 2024 (A3).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 91 250 95 48 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 30 €/osebo (plačilo na ladji na dan prihoda).
  • Možna doplačila: zgornje kabine 15 €/osebo/paket; 1 oseba v kabini 50 % cene na osebo.
  • Ugodnosti za otroke: otrok do 4,99 let v postelji s staršem brezplačno (v kabini z dvema odraslima); otrok 5-13,99 let 50 % popusta na ceno odrasle osebe.
  • V ceno ni vključena pijača na ladji (lahko jo kupite na ladji, vnos pijače na ladjo je strogo prepovedan), izleti, ogledi in vstopnice (naravni park, nacionalni park, muzej ...).
  • Možnost prilagojene prehrane (vegetarijanska, brezglutenska ipd.) na povpraševanje.
  • Rute križarjenja: Reka - Cres - Mali Lošinj - Mandre - Rab - Goli otok - Krk - Reka (A1); Reka - Susak - Dolgi otok - Telaščica - Kornati - Mali Iž - Silba - Goli otok - Reka (A2); Reka - Rabac - Martinšćica - Veli Lošinj - Jablanac - Baška - Šilo - Reka (A3). V primeru slabega vremena si ponudnik pridružuje pravico spremembe rute po kapitanovi presoji.
  • Posamezni odhodi bodo izvedeni v primeru prijave najmanj 12 potnikov.
  • Prijava v soboto, 12.00-14.00; odjava v soboto, do 9.00,
  • Ponudba vsebuje: nepozabno 8-dnevno križarjenje po Jadranu na leseni motorni ladji Stončica kategorije Comfort plus za 1 osebo: 7x nočitev v klimatizirani kabini s pogradom in lastno kopalnico + polpenzion (zajtrk in večerja) + pijača dobrodošlice + pristaniške pristojbine + 2x brisača za 1 osebo + brezplačen wi-fi + brezplačno parkiranje (na povpraševanje).
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Lesena motorna ladja Stončica je dolga 21 metrov, široka 5,20 metra in ima 3 m ugreza. Ladja je bila zgrajena leta 1950. Največji del obstoja je bila državna ladja v podjetju Plovput, ki je oskrbovalo svetilnike na Jadranu. Sprva je bila edina ladja in je delala na področju celotnega Jadrana, kasneje pa sta se ji pridružili še dve ladji, tako da je Stončina pokrivala severni Jadran. Ko je bila prodana zasebniku, se je sprva uporabljala za enodnevne izlete, z zadnjo rekonstrukcijo, leta 2005, pa se je začela uporabljati za večdnevne izlete, za kar se uporablja še danes.

Kapaciteta ladje je 18 potnikov. Sestoji iz devetih dvoposteljnih kabin z nadstropnimi posteljami, vsaka kabina je klimatizirana in ima lasten wc s tušem. Štiri kabine so na zgornji palubi, pet jih je na glavni palubi. Ladja jma tudi salon s šankom, kuhnjo, krmarnico in dve palubi za sončenje - sprednja ni pokrita in najej so ležalniki za sončenje, zadnja pa je pokrita s tendo, na njej pa so miza in klopi. Na ladji so zaposleni štirje člani posadke, kapitan, kuhar, mornar in natakar.

Podrobnosti o ponudniku

PET BOFORA J.D.O.O. - MS STONČICA

Kozala 82
51000 Rijeka
Hrvaška

00385 91 250 9548
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi