SUPER CENA za 30-minutno PROTIBOLEČINSKO TERAPIJO in DETOX telesa z bioresonančno napravo z bluemag bipolarno elektrodo in bioptronom! Terapijo izvaja Sara Lorger, mag.rad.teh., ceritificiran bioresonančni terapevt! Primerno za odrasle kot tudi za otroke!

Stopite na pot do boljšega počutja že danes s kombinirano terapijo z bioresonanco in Bioptronom! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

24,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,12€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Bioresonanca Lorger; protibolečinska terapija in detox
Poglej ponudbo
112,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 6. 2024.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na 040 712 570 ali [email protected].
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 1x 30-minutno PROTIBOLEČINSKO TERAPIJO in DETOX telesa z bioresonančno napravo z bluemag bipolarno elektrodo in bioptronom. Terapijo izvaja Sara Lorger, mag.rad.teh., ceritificiran bioresonančni terapevt.

Terapija poteka z bioresonančno napravo mora® nova, ki se od ostalih bioresonančnih aparatur, ki so danes na voljo na svetovnem trgu, na podlagi znanstvenih dokazov in neodvisnih študij o njenem učinkovitem delovanju, ponaša s certifikatom priznane medicinske aparature, ki se v mnogih državah uporablja tudi v uradni medicini. Dodatek tej bioresonančni napravi je aktivna bipolarna elektroda bluemag, ki se uporablja za lokalno odpravljanje bolečin, celjenje brazgotin, odpravljanje vnetij sinusov, glavobolov in migren, itd.

Kot dodatek protibolečinski terapiji z aktivno elektrodo bi dodali še svetlobno terapijo bioptron, ki je certificiran medicinski pripomoček in predstavlja izjemen uspeh zdravljenja s svetlobo. Uspešno zdravi različne bolečine, kot so osteoartritisi, revmatiodini artritisi, sindrom karpalnega kanala, bolečine v križu, vratu, ramenih, zvine, vnetja kit in ostale bolečine.

Hkrati se izvede detox bioresonančni terapijski program, ki izloči iz telesa vse težke kovine, toksine in ostale bremenitve, ki obremenjujejo vaše telo.

Podrobnosti o ponudniku

Mitja Lorger s.p., Bioresonanca Lorger

Draža vas 8a
3210 Slovenske Konjice
Slovenija

040 712 570
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: