SUPER CENA na cca 60-minutni tretma LVL vihanje trepalnic z izdelki Nouveau v IK studiu! Tretma obogaten s ceramidi, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačic! Rezultati vidni takoj in trajajo do 8 tednov!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!

32,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,16€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2024.
  • Možnost menjave kupona za darilni bon salona (doplačilo 2 €).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 070 872 301 ali preko e-maila:  [email protected] , najkasneje do 24. 5. 2024.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Pri vseh masažah se uporabljajo olja AFRODITA Professional. 
  • Delovni čas: po predhodnem naročilu od ponedeljka do petka.
  • Ponudba vsebuje: 1x 60-minutni tretma LVL vihanje trepalnic z izdelki Nouveau v IK studiu! Tretma obogaten s ceramidi, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačic. Rezultati vidni takoj in trajajo do 8 tednov.

LVL vihanje trepalnic z izdelki Nouveau

Dolžina, volumen in dvig trepalnic za dolgotrajno izboljšanje naravnega videza trepalnic, brez potrebe po maskari ali podaljševanju trepalnic. Za LVL lash lift v IK studio uporabljamo ekskluzivne Nouveau izdelke, ki na prvem mestu skrbijo za zdravje trepalnic, dvignejo dlačico pri korenu, s čimer zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Izdelki so obogateni s ceramidi, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačič. Z LVL lash liftom so rezultati vidni takoj in trajajo do 8 tednov.

LVL cera lash lift :7 lash artistov, 8 držav, 5 let razvoja in več kot 550 testiranj – to je začetek LVL CesarLashLift tretmaja, ki je nadgradnja origininalnega in vodilnega LVL tretmaja za vihanje trepalnic, kateri je na trgu že vse od leta 2005.

Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen in neboleč. Primerno je za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, kot tudi tistim, ki imate daljše in močnejše dlačice. Primeren je tudi za vse, ki ste odstranile umetne trepalnice in želite videz svojih naravnih privihanih, polnejših trepalnic, kot tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Sam tretma traja okrog 60 minut in ima obstojnost 6 do 8 tednov, kar je tudi naravni življenski cikel trepalnic. Edinstveni postopek temelji na znanosti o naravno prisotnih ceramidih v trepalnicah in razumevanju vloge pH-ja pri tretmaju, kar omogoča, da je postopek prijaznejši do trepalnič in varnejši, z močnim poudarkom na obnovitvi dlačic.

Poudarki:
najhitreši tretma za vihanje trepalnic na svetu
tretma obogaten s ceramide, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačič
profesionalni preparati
strokovno osebje

Podrobnosti o ponudniku

IK STUDIO, Kaja Praviček s.p.

Uskoška ulica 70 A
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

070 872 301
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: