SUPER CENA za miren oddih za 2 osebi v krasni Villi Sandrina v Baranji: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom (zajtrk ter 1x večerja z živo cigansko glasbo in 1x večerja v restavraciji Ville Sandrina) + wi-fi in parkirišče!

Idilična destinacija za počitek! Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 131,00 € do polne cene (164,00 €) plačate direktno ponudniku.

Villa Sandrina, Bilje: 3-dnevni oddih s polpenzionom
Villa Sandrina, Bilje: 3-dnevni oddih s polpenzionom
Villa Sandrina, Bilje: 3-dnevni oddih s polpenzionom
33,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
131,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,17€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 10. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 00385 98 288 407 ali 00385 91 880 66 77. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1 €/osebo/dan.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v krasni Villi Sandrina v Baranji, v Bilju pri Kopačkem Ritu: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom - baranjski zajtrk (kulen, klobasa, slanina, sir, smetana, jajca in domači kruh) ter 1x večerja z živo cigansko glasbo (ribja enolončnica, pečena riba ali mešano meso) in 1x večerja v restavraciji Ville Sandrina + pijača dobrodošlice + wi-fi in parkirišče.
  • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona se lahko v času bivanja udeležite brezplačnega izleta na kmetijo Orlov put z degustacijo eko medu, eko slanine, eko kulena in drugih izdelkov. Izlet se izvede izključno ob prijavi minimalno 6 oseb.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju.
  • Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 131,00 € do polne cene (164,00 €) plačate direktno ponudniku.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

V mestu Bilje, 4 km od Osijeka, neposredno ob naravnem parku Kopački rit, vas s široko odprtimi vrati pozdravlja družinski penzion Villa Sandrina. Penzion, ki stoji stran od glavne ceste in daleč od hrupa, je kot majhen svet počitka in druženja, pa tudi zabave in vrhunskega udobja. Mirno in prijetno baranjsko mestece Bilje vam ponuja možnost prijetnih sprehodov ob obali stare Drave, ribolova in vožnje s čolnom. Če samo potujete skozi Baranjo ali načrtujete daljši oddih v idiličnem okolju, boste v Villi Sandrina našli prijateljsko vzdušje, prijetno bivanje in okusno hrano, ki vam bodo za vedno ostali v prijetnem spominu.

Penzion Villa Sandrina razpolaga s 30 ležišči v enoposteljnih, dvoposteljnih in triposteljnih sobah.
Vse some imajo lastno kopalnico, TV sprejemnik, klimatsko napravo in dostop do interneta, gostje pa imajo tudi možnost uporabe sejne sobe.

Podrobnosti o ponudniku

Seljačko domačinstvo Villa Sandrina

Ul. Josipa Jurja Strossmayera 4b
31327 Bilje
Hrvaška

00385 98 288 407
00385 91 880 66 77
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi