Okusi Slovenskega primorja! SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v butičnem Hotel Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu: 2x nočitev s polpenzionom + neomejen vstop v savno + ogled posestva Santomas in degustacija vin + wi-fi in parking.

Vrednost kupona je 69,80 €. Razliko 279,20 € do polne cene (349,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: gurmanski oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: gurmanski oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: gurmanski oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: gurmanski oddih
69,80€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
279,20 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: gurmanski oddih
Poglej ponudbo
54,60 €
Plačilo pri ponudniku: 218,40€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi, bivanje lahko podaljšate (ob predhodnem dogovoru s ponudnikom).
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2024 (odhod), od ponedeljka do sobote.
  • Obvezna predhodna rezervacija vsaj 2 dni pred prihodom, s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon 051 315 143
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Ob rezervaciji je za garancijo potrebna kreditna kartica.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa: 2,50 €/osebo/dan, otrok 7-17,99 let 1,25 €/dan, do 6,99 leta brezplačno; prijavnina: 1,50 €/ osebo/za celotno bivanje.
  • Možno doplačilo: Superior dvoposteljna soba z balkonom 20 €/noč; dodatna nočitev 140 €/noč; najem kolesarskega vodnika; hišni ljubljenček 30 € za celotno bivanje.
  • Prijava po 14.00, odjava do 11.00.
  • S seboj obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v butičnem Hotel Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu: 2x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtrk in 3-hodna večerja) v superior dvoposteljni sobi + neomejen vstop v savno + ogled posestva Santomas in degustacija vin (voden ogled kleti in degustacija vzorcev vin, oljčnega olja ter istrski tapas in aperitiv) + wi-fi in parking.
  • Vrednost kupona je 69,80 €. Razliko 279,20 € do polne cene (349,00 €) plačate direktno ponudniku.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Popolnoma prenovljena butična Rezidenca Ortus, oddaljena od morja le 250 m se nahaja na čudoviti in mirni lokaciji v središču obmorskega mesta Ankaran in je le 5 km oddaljena od italijanskega mesteca Milie. V idilični naravi slovenske Istre ponuja nepozaben oddih ter prestiž in ekskluzivnost, ki združuje luksuz in intimo izjemnega bivanja.  Uživajte v biseru idiličnega hotela in si privoščite le najboljše.

Potopite se v čar hotela Ortus in se podajte na kulinarično popotovanje, kjer boste na vodeni degustaciji uživali v najboljših lokalnih vinih in oljčnih oljih. To je čudovita priložnost za raziskovanje bogate kulinarične dediščine Slovenske Istre, medtem ko uživate v udobju našega hotela.

Posestvo družine Santomas
V mirni vasici Šmarje pri Kopru se začenja zgodba vrhunskih vin in tipičnega šmarskega oljčnega olja pod blagovno znamko Santomas, lastnika Ludvika Nazarija Glavine.
Družina Glavina se je z oljkami začela ukvarjati v drugi polovici 19. stoletja. Bogata tradicija gojenja oljk in oljčnega olja se je ohranila do danes.
Lastnikova filozofija temelji na spoštovanju tradicije in istrske kulturne dediščine ter na poštenosti v odnosu med kmetijstvom in okoljem.
Klet Santomas spada v vinorodno deželo Slovenska Istra. Refošk in istrska malvazija sta najbolj priljubljena vina tega območja. Poslanstvo blagovne znamke Santomas je povečati prepoznavnost Slovenske Istre kot dežele srčnih ljudi, deviškega oljčnega olja in starih vin.

Mesto Ankaran, ki slovi po blagodejni klimi, kjer vonjave morja in borovcev pozitivno vplivajo na zdravje, navdušuje z romantičnimi sprehajališči med oljčnimi nasadi in vinogradi ter lepimi plažami, vse potapljače pa očara pestra zakladnica morske narave.

Podrobnosti o ponudniku

Sicom Hoteli d.o.o.

Jadranska cesta 86a
6280 Ankaran
Slovenija

051 315 143
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi