SUPER CENA za romantični oddih za 2 osebi v Hotelu Villas Arausana & Antonina 4*: 2x nočitev v dvoposteljni sobi Classic z balkonom, morska stran z zajtrkom + darilo dobrodošlice + romantična večerja s kozarcem vina + uporaba savne v Wellness & SPA centru hotela Punta 4* + wifi in parkirišče!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Villas Arausana & Antonina 4*, romantični oddih
Villas Arausana & Antonina 4*, romantični oddih
Villas Arausana & Antonina 4*, romantični oddih
Villas Arausana & Antonina 4*, romantični oddih
269,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 10. 5. do 12. 5. 2024 (odhod), od 17. 5. do 19. 5. 2024 (odhod) in od 24. 5. do 26. 5. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na +385 52 877 303 ali [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom (do 14. ure), v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,80 €/osebo/noč, otroci do 11,99. leta so oproščeni plačila turistične takse, otroci 12.-17,99. leta pa plačajo 50 % turistične takse.
  • Otrok do 4,99. leta v postelji s staši biva brezplačno.
  • Maksimalna kapaciteta sobe je 2 odrasla in otrok do 4,99. leta v postelji s starši.
  • Zgodnja prijava in pozna odjava glede na razpoložljivost (potrditev na hotelski recepciji).
  • Ponudba vsebuje: romantični oddih za 2 osebi v Hotelu Villas Arausana & Antonina 4*: 2x nočitev v dvoposteljni sobi Classic z balkonom, morska stran z zajtrkom + darilo dobrodošlice: penina in jagode v čokoladi v sobi na dan prihoda + romantična večerja za dve osebi (na izbiro 3 meniji – mesni, ribji ali vegetarijanski) s kozarcem vina in romantično dekoracijo mize s svečami enkrat v času bivanja + uporaba savne v Wellness & SPA centru hotela Punta 4* ob predhodni rezervaciji na recepciji hotela - glede na razpoložljivost + uporabo notranjega bazena v hotelu Punta 4* + brezplačen wifi in eno parkirno mesto brezplačno - odvisno od razpoložljivosti.
  • Akcija 1nadan: 20 % popust na vse masaže v Wellness & SPA centru Hotela Punta****.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje vašemu zdravju.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Prepustite se čarom Dalmacije v romantičnem hotelu na izjemni lokaciji! Hotel Villa Arausana & Antonina stoji v enem najbolj priljubljenih turističnih središč v Dalmaciji, v prijetnem mestecu Vodice, gostom pa ponuja udobne in sodobno opremljene sobe ter visokokakovostne in personalizirane storitve. V hotelu vsakemu gostu namenijo posebno pozornost.
Vse sobe v hotelu so klimatizirane in imajo televizor s ploskim zaslonom, zasebno kopalnico s kadjo ali tušem, brezplačnim toaletnim priborom in sušilnikom za lase, wi-fi pa je na voljo v vseh prostorih. Vsako jutro je v restavraciji La Belle Vie na voljo bogat samopostrežni zajtrk. Gostje lahko v restavraciji uživajo v pogledu na morje, medtem ko okušajo jedi mednarodne kulinarike.

Podrobnosti o ponudniku

Rudan d.o.o., Hotel Villas Arausana & Antonina****

Grgura Ninskog 12
22211 Vodice
Hrvaška

+385 52 877 303
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: