Zapeljujte s pogledom! -57% na permanentno podaljševanje trepalnic po metodi "1 na 1" Xtreme Lashes (lepi se vsaka trepalnica posebej) v Ateljeju lepote Cataleya!

Lepe in goste trepalnice naravnega videza!

25,90€
Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-57%
Prihranek:
34,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,13€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 22. 6. 2024.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 051 383 670.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 1x permanentno podaljševanje trepalnic po metodi "1 na 1" Xtreme Lashes (lepi se vsaka trepalnica posebej) v Ateljeju lepote Cataleya.

Pri podaljševanju trepalnic se uporabljajo sintetične ali svilene dlačice, ki na pogled in dotik delujejo popolnoma naravno. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic skupaj izberete primerno dolžino, ukrivljenost in debelino trepalnic. Nanašajo jih posamično na eno naravno trepalnico, tako da nastane naraven videz. Pri podaljševanju trepalnic uporabljajo različne dolžine (7 mm-15 mm), debeline in ukrivljenosti umetnih trepalnic. Sintetične dlačice delujejo popolnoma naravno, saj so izjemno elastične in intenzivno črne barve.

S tehniko podaljševanja trepalnic podaljšajo, zgostijo in oblikujejo vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih. Posebno lepilo, ki ga uporabljajo pri podaljševanju je odporno na vsakodnevno tuširanje, športne aktivnosti, savno, morsko vodo, klor… Podaljševanje trepalnic je primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Največje prednost podaljševanja trepalnic je, da uporaba maskare ni več potrebna. Lep, gost in naraven videz podaljšanih trepalnic bo dodal vašim očem lepoto, ki bo očarala ljudi okoli vas.

Podrobnosti o ponudniku

Marina Tischler s.p., Atelje lepote Cataleya

Cesta v Rošpoh 22
2351 Kamnica
Slovenija

051 383 670
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: