Stran z maščobo! -77% na 30-40 minutni tretma z lipolaserjem v Lepotnem salonu Holos v Ljubljani! Izredno učinkovita in neboleča terapija za odpravo maščob, zmanjšanje obsega telesa in preoblikovanje postave!

Ne spreglejte vseh opcij tretmajev z lipolaserjem med dodatnimi možnostmi ponudbe!

15,90€
Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-77%
Prihranek:
54,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,08€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-91%
Lepotni salon Holos, lipolaser terapija
Poglej ponudbo
29,90 €
Vrednost: 330,00€
Prihranek: 300,10€
-91%
Lepotni salon Holos, lipolaser terapija
Poglej ponudbo
149,90 €
Vrednost: 1650,00€
Prihranek: 1500,10€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite največ 1 (enega) na posamezno osebo, ostale podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 19. 7. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina s šifro kupona na telefon: 041 606 524.
  • Lokacija izvajanja storitve: Ljubljana, Štihova ulica 3.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru. (okvirno pon-pet: 8.00–19.00, sob: po dogovoru).
  • Ponudba vsebuje: 1x 30-40 minutni tretma z lipolaserjem v Lepotnem salonu Holos v Ljubljani.

Ste tudi vi naveličani nenehnih borb z odvečnimi kilogrami in centimetri? Potem imamo tukaj pravo rešitev za vaše probleme! 
V Lepotnem salonu Holos so tokrat za vas pripravili tretma za ciljno izgubo mačobe: Lipolaser.

Lipolaser deluje na tehnologiji hladnega laserja. Deluje z valovno dolžino 635 nm do 650 nm, kar pomeni, da deluje ciljno na maščobne celice, s pomočjo energije, ki jo oddajajo sonde laserja. Lipolaserska tehnologija predstavlja neinvazivno, izredno učinkovito in nebolečo terapijo za odpravo maščob, zmanjšanje obsega telesa in preoblikovanje postave. Je novejša tehnologija od kavitacije, zagotavlja pa uspešne, hitro vidne rezultate v izredno kratkem času. Tretmaji izvedeni z lipolaserjem nimajo škodljivih učinkov na kožo, žile, živce in preostala tkiva.
Tretma ni primeren za osebe s krčnimi žilami!

Lepotni salon Holos nudi terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.
Naredite tudi vi nekaj zase in svojo dušo oz. dobro počutje. Odklopite se za trenutek, pobegnite oz. dovolite, da vsaj za nekaj časa odidejo skrbi in bolečine. Holos - celostni pristop do lepote, zdravja in življenja. SKUPAJ - POPOLNA CELOTA.

Podrobnosti o ponudniku

Holos d.o.o., Lepotni salon Holos

Štihova ulica 3
1000 Ljubljana
Slovenija

041 606 524
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: