-55% na prevod in lektoriranje 1 avtorske strani (1.500 znakov) vseh vrst besedil iz slovenskega jezika v hrvaški ali srbski jezik ali obratno: prevod, lektura in korektura vseh vrst besedil, tudi strokovnih, diplomskih, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, ipd.!

Natančen prevod in lektoriranje vseh vrst besedila z možnostjo izdaje potrdila o strokovnem prevodu in pregledu besedila! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
11,70€
Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-55%
Prihranek:
14,30 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,06€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-55%
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Poglej ponudbo
72,00 €
Vrednost: 160,00€
Prihranek: 88,00€
-55%
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Poglej ponudbo
36,00 €
Vrednost: 80,00€
Prihranek: 44,00€
-55%
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Poglej ponudbo
49,50 €
Vrednost: 110,00€
Prihranek: 60,50€
-55%
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Poglej ponudbo
72,00 €
Vrednost: 160,00€
Prihranek: 88,00€
-55%
Lektoriranje in prevod besedila (1 avtorska stran)
Poglej ponudbo
11,70 €
Vrednost: 26,00€
Prihranek: 14,30€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 avtorsko stran (1.500 znakov brez presledkov) prevoda in lekture besedila v hrvaški ali srbski jezik ali obratno.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 10. 2024.
  • Obvezna predhodna potrditev s šifro kupona na telefon: 041 662 371 ali preko e-maila: [email protected].
  • Dodatne informacije na telefonu: 041 662 371 ali preko e-maila: [email protected].
  • Po opravljeni storitvi dobite račun, ki je lahko strošek izobraževanja za vaše podjetje. 
  • Možna doplačila: slogovno izboljšanje besedila - cena v dogovoru s ponudnikom; pregledovanje virov - cena v dogovoru s ponudnikom; brezhiben prevod povzetka v angleščino 30 €; prevajanje besedila v hrvaški ali srbski jezik cena v dogovoru s ponudnikom; priprava Power Point prezentacije 30 €; tehnično urejanje naloge cena v dogovoru s ponudnikom.
  • Ponudba vsebuje: 1x prevod in lektoriranje 1 avtorske strani (1.500 znakov) vseh vrst besedil iz slovenskega jezika v hrvaški ali srbski jezik ali obratno: prevod, lektura in korektura vseh vrst besedil, tudi strokovnih (tehničnih, medicinskih, znanstvenih člankov), diplomskih, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, ipd. z možnostjo izdaje potrdila o strokovnem prevodu in pregledu besedila.

Kakovostno in ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, člankov, knjig, priročnikov in drugih besedil. 

Lektoriranje je natančen in strokoven jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak. 
Nalogo po končanem lektoriranju prejmete v dveh različicah – prva vsebuje vse popravke, druga pa je že pripravljena na tisk oziroma objavo.
Lektoriranje vedno opravijo v želenem in dogovorjenem roku. Čas lekture je odvisen od zahtevnosti naloge in obsega naročil. 

Prihodnost pripada izobraženim! Zato odprite vrata do znanj in novih priložnosti.

Tam, kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. (Aristotel)

IZVAJALEC:
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature in delom s študenti.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:
Ko sem napisal diplomsko nalogo nisem vedel, kako naprej do zagovora. Strah me je bilo, če bo v redu in kako naprej. Zaradi tega sem skoraj pol leta bil v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našel vse na enem mestu: oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka in pripravo Power Point prezentacije. Potem sem hitro in uspešno diplomiral ter vpisal magisterij. Bojan   

Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega. Marinka

Podrobnosti o ponudniku

Poslovno svetovanje in prevajanje, Zorica Zaklan s.p.

Ljubljanska cesta 103
1230 Domžale
Slovenija

041 662 371
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: