SUPER CENA na nepozabno 4-dnevno križarjenje na luksuzni jahti MS AMBASSADOR za 1 osebo: 3x nočitev v glavni kabini + sveže sadje + sprejem in večerja dobrodošlice s 3 hodi + 2x kosilo s 3 hodi + vodnik za oglede + uporaba jacuzzija na krovu!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije križarjenja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
Luksuzno križarjenje po Jadranu z ladjo MS Ambassador
599,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi v terminu od 7. 5. do 10. 5. 2024 ali od 10. 5. do 13. 5. 2024 ali od 13. 5. do 16. 5. 2024 za relacijo Split-Hvar-Vis-Biševo-Milna-Split.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 99 3844 500 ali preko e-maila: [email protected]
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Zaradi omejenega števila mest stornacija po nakupu ni mogoča.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa in pristaniške pristojbine 20 €/osebo/.
  • V primeru reklamacije ali nezadovoljstva se je potrebno obrniti na ponudnika storitve na licu mesta. Kasnejših reklamacij ne bomo upoštevali.
  • V primeru nemožnosti koriščenja kupona zaradi višje sile, se le-ta realizira takoj, ko je mogoče. Možen je zgolj zamik realizacije, v tem primeru je kupon veljaven do datuma, ki bo dogovorjen z uporabnikom in partnerjem.
  • Itinerarij plovbe: Dubrovnik-Šipan-Nacionalni Park Mljet-Korčula-Hvar-Split.
  • Na križarjenju vam je na voljo angleško govoreči vodja in 8 članov posadke.
  • V ponudbo ni vključena vstopnina za nacionalni park Mljet.
  • Dodatne ugodnosti za otroke: otrok od 3. do 10,99. leta v kabini z 1 odraslim 30%.
  • Vkrcanje med 13:00-14:00 uro.
  • Ponudba vsebuje: nepozabno 4-dnevno križarjenje na relaciji Split-Hvar-Vis-Biševo-Milna-Split: 3x nočitev v glavni kabini (na palubi) + sveže sadje na voljo vsak dan + 3x samopostrežni zajtrk + 2x kosilo s 3 hodi + 1x pozdravna večerja s 3 hodi + aparat za čaj/kavo in voda na voljo vsakodnevno + angleško govoreči vodnik za oglede mesta Korčula in Hvar z brezžičnimi slušalkami + brisača za plažo + dnevno čiščenje kabine in menjava brisač vsak drugi dan ter menjava posteljnine sredi tedna + brezplačen wi-fi na ladji + CCTV varnostne kamere na ladji + uporaba jacuzzija na krovu Elegance.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Ambassador M/S je zgrajen v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi za križarjenje. Ambassador M/S je luksuzna jahta, zasnovana za zadovoljitev vaših rafiniranih pričakovanj pri križarjenju, s sodobnimi navigacijskimi in varnostnimi sistemi, popolnoma opremljenimi udobnimi klimatiziranimi kabinskimi prostori s privatnimi ustanovami, Wi-Fi, restavracijo, barom, sončno palubo, vrhunskim jacuzzijem na strehi, plavalno platformo in še veliko več.

Majhne križarke so dobro zgrajene in okretne, majhne in močne. Peljejo vas tja, kamor večji plovila ne morejo, navigirajo skozi ozke vodne poti v same srčike živahnih sredozemskih mest, sidrajo v skritih jadranskih zalivih, pristajajo v majhnih pristaniščih dalmatinskih otokov. Pozabite na zamudno izkrcanje. Z M/S AMBASSADOR so lepote in zakladi hrvaške obale in otokov dosegljivi na dosegu roke, kot da bi križarili na svoji lastni zasebni jahti!

Relacija Split-Hvar-Vis-Biševo-Milna-Split

DAN 1: SPLIT – HVAR
Ladja bo privezana v splitskem pristanišču.

Vkrcanje med 13:00-14:00 uro, ob 14:00 pa se boste odpravili na križarjenje proti Hvaru, najbolj sončnemu hrvaškemu otoku. Hvar je eden najbolj priljubljenih in privlačnih hrvaških turističnih destinacij ter središče mednarodnega džet seta.

Ob 18:00 uri vas čaka večerja dobrodošlice na krovu.

Po večerji sledi ogled mesta Hvar, kjer nas bo lokalni vodnik v angleščini popeljal skozi mesto ter nas seznanil z načinom življenja na otoku, njegovo bogato zgodovino in kulturo.

Nočitev v zgodovinskem mestu Hvar.

DAN 2: HVAR – VIS
Dan začnete z jutranjim odhodom proti Visu s postankom za plavanje in kosilom na poti.

Vis je biser med hrvaškimi Jadranskimi otoki, ki je bil dolga leta odtrgan od razvoja turizma - zaradi svoje strateške lege na odprtem morju je dolga leta služil kot vojaška cona. Čudovite plaže, ohranjena narava, ekološko kmetijstvo in ohranjena tradicionalna arhitektura so edinstvene prednosti tega posebnega hrvaškega otoka.

Prost večer na Visu in nočitev.

DAN 3: VIS – BIŠEVO – MILNA
Jutranje križarjenje proti otoku Biševu z njegovo Modro jamo. Jamski sistem ima svoj naravni vhod, ki se nahaja pod morsko gladino, kar zahteva, da se obiskovalci potapljajo globoko, da bi se dvignili v skrivnostne globine modre jame. Ta naravni pojav ustvarja čaroben učinek globoko modre in sijoče srebrne barve, ki očara svoje obiskovalce.

Vendar pa visoki valovi včasih preprečijo vstop v Modro jamo, česar ne boste vedeli pred jutrom obiska, in to je razlog, da se vstopnino plača na samem mestu - če bo mogoče, sledi obisk jame.

Križarjenje se nadaljuje do Milne, kosilo na krovu.
Preostanek večera je prost za uživanje v večerji v Milni, majhnem obmorskem mestu na otoku Braču.

Nočitev v Milni.

DAN 4: MILNA – SPLIT
Jutranji zajtrk med potjo proti Splitu in čas za slovo po zajtrku do 09:00 ure.

Podrobnosti o ponudniku

Ambassador Travel - krstarenje

Vukovarska 17
20000 Dubrovnik
Slovenija

00385 99 3844 500
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi