Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-52%

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

BUM SUDOKU 1. izdaja, komplet 80 sudokujev

BUM Sudoku vam bo popestril vsakdan z izzivi in krepitvijo vašega uma in spomina!

Sprostitev in premagovanje stresa! -50% na digitalno pobarvanko za odrasle - umetniška zbirka AURORA Glamur (54 strani, A4 format)! Komplet čudovitih 54 pobarvank za odrasle vam bo prinesel veliko veselja in razbremenil stresa!

Dobrodošli v čarobnem svetu umetnosti!

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 

Dobrodošli v čarobnem svetu umetnosti z ekskluzivno umetniško zbirko AURORA Glamur. Ta čudovit set pobarvank vam bo pričaral nepozabno doživetje barvanja. Vsebuje kar 54 osupljivih ilustracij.

Pobarvanke AURORA GLAMUR so več kot le risbe; so umetniški izraz, ki združuje lepoto in eleganco. Vsaka ilustracija je narejena z veliko skrbjo in pozornostjo.

Ta glamurozna zbirka ni le odlična za ljubitelje umetnosti, temveč omogoča tudi sprostitev in premagovanje stresa. Barvanje je znano po svojem terapevtskem učinku, ki pomaga sprostiti misli in zmanjša napetost. Popolna izbira za vse, ki si želite trenutkov sprostitve, notranjega miru in čudovitih motivov. Set je primeren tudi za darilo vsem ljubiteljem umetnosti barvanja.

Pridružite se tej čarobni pustolovščini in obogatite ustvarjalne trenutke. Vsaka pobarvanka je kot okno v svet domišljije, ki ga lahko osvetlite po svoje. Odkrijte čarobno zbirko AURORA Glamur in dovolite svoji kreativnosti, da zablesti!

E-knjigo umetniška zbirka AURORA Glamur, si lahko ogledate na tej povezavi: https://heyzine.com/flip-book/aa3e8351e7.html

Ponudba je del kategorij: