SUPER CENA za prijeten oddih za 2 odrasli osebi + 1 otroka do 5,99. leta GRATIS v Sarajevu, v izjemnem hotelu Aziza 4*: 1x nočitev z zajtrkom + 2-urna uporaba savne + wi-fi in parkirišče! Popolna lokacija za obisk Sarajeva v kateremkoli letnem času!

Vrednost kupona je 10,20 €. Razliko 40,80 € do polne cene (51,00 €) plačate direktno ponudniku. Doživite slikovito mesto na Miljacki!

Hotel Aziza 4*, Sarajevo: oddih za 2 osebi
Hotel Aziza 4*, Sarajevo: oddih za 2 osebi
Hotel Aziza 4*, Sarajevo: oddih za 2 osebi
Hotel Aziza 4*, Sarajevo: oddih za 2 osebi
10,20€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
40,80 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,05€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje).
  • Kuponi so unovčljivi do 20. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00387 33 257 940 ali e-mail: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa cca 1,06 € (2 KM)/osebo/dan; cca 0,53 (1 KM) €/osebo/dan za otroka 12-17,99 let; otroci do 11,99 so opravičeni plačila turistične takse. 
  • Otrok do 5,99. leta v sobi s starši brez lastnega ležišča biva brezplačno (vključen zajtrk).
  • Doplačila za otroke: 15 €/nočitev z zajtrkom za otroka ali osebo nad 6. let na pomožnem ležišču. Maksimalna kapaciteta sobe je 1 pomožno ležišče.
  • Možno doplačilo: apartma 15 €/dan; 15 € za tretjo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Dostop do parkirišča z videonadzorom je možen po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00.
  • Ponudba vsebuje: prijeten oddih za 2 osebi v Sarajevu, v izjemnem hotelu Aziza 4*: 1x nočitev s samopostrežnim zajtrkom + 1x 2-urna uporaba savne za 2 osebi v času bivanja + wi-fi in brezplačno parkiranje na parkirišču, varovanem z video nadzorom (potrebna najava).
  • Vrednost kupona je 10,20 €. Razliko 40,80 € do polne cene (51,00 €) plačate direktno ponudniku.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Aziza nosi ime po ljubljeni ženi Mehmeda Poričanina, odprl pa se je na obletnico njune poroke, 26. 12. 2016, tako da bo za vedno ostal povezan z zgodovino družine. Hotel je zasnovan na vrednotah družine in skrbnem značaju matere Azize, ki je hkrati njegov temelj, v skladu z visokimi svetovnimi standardi pa nudi intimno vzdušje doma.
Moto gostiteljev je - enkrat gost, vedno prijatelj, saj želijo, da bi se vedno znova vračali kot dragi prijatelji, zato bodo naredili vse, da bo vaše bivanje v hotelu resnično nepozabno.

Vse sobe s kopalnicami (teh je skupno 17) so velike, svetle in sodobno opremljene. Hotel ima tri nadstropja, dvigalo, savno in a la carte restavracijo, v kateri ponujajo vrhunske jedi tradicionalne bosanske kuhinje. Zjutraj vas bo za zajtrk pričakalo toplo pecivo, ki ga v pekarni Poričanin pečejo prav za hotel.

Hotel Aziza je nadaljevanje stare družinske tradicije, ki je zrasla iz pekarne Poričanin, in kaže, da se družina, ki ga vodi, resnično zaveda, da mora rasti v ponudbi, kvaliteti in povezanosti z mestom in okolico, če želi obstati.

Podrobnosti o ponudniku

PORIČANIN TOURS d.o.o. Sarajevo, Hotel Aziza****

Saburina 2
71000 Sarajevo/Stari grad
Bosna in Hercegovina

00387 33 257 940
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: