Za popolno urejene nohte! -50% na IBX nego za razcepljene in poškodovane nohte s permanentnim lakiranjem v Lepotnem studiu Shine! Naraven učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimkoli permanentnim lakom!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-50%
Prihranek:
22,50 €
 
 
Ponudba zaključena

IBX nega je posebej namenjena poškodovanim, razcepljenim ter razslojenim nohtom. Deluje kot "obojestranski trak lepilni trak", ki spaja poškodovane dele nohta.

Kaj je IBX:
- Dokonča tvorbo IPN v notranjosti povrhnjice nohta
- Utrdi povrhnjico s spajanjem zgornjih plasti kar nohtom daje čvrstost in zaščito.
- Potrebno ga je nanesti na celoten noht, neglede na to ali se ga uporabi za zaščito pred permanentnim lakom, ali za rast naravnih nohtov.
- Posuši se z LED lučko
- Intenzivno zdravljenje namenjeno poškodovani nohtni povrhnjici in učvrstitvi krkih nohtov. Uporablja se tudi za celostno izboljšanje povrhnijce nohtov pred nanosom kateregakoli permanentnega laka.

Vaši lastni naravni nohti bodo s to nego še daljši in lepši. REVOLUCIJA, v negi nohtov, ki izpolni kar je narava vedno nameravala:
- Zaščiti povrhnjico vaših nohtov,
- Terapija za boljšo rast nohtov,
- Popravi hude poškodbe nohtov ter jih pripravi na rast,
- Zapolni vdolbine ter zgladi površino nohta,
- Izboljša naravno barvo nohtov in njihov videz.

Kaj je permanentno lakiranje?
Je poseben lak, ki se ga nanaša tako kot navadnega, s čopičem. Lak se nanaša v več slojih, vsakega posebej je potrebno sušiti 2 minuti pod UV ali LED lučko. Sam videz vaših nohtov po lakiranju je popolnoma naraven saj se lak zaradi svoje strukture popolnoma prilagodi obliki vašega nohta.

Toplo priporočajo vsem damam, ki želijo biti urejene vsak dan brez obremenitve ali se je lak kje okrušil pri pranju posode ali vsakdanjih gospodinjskih opravilih, ki jih s permanentnim lakom nemoteno lahko opravljate brez da bi se lak zbrisal, kot je to značilno pri navadnih lakih.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij: